Az ilyen gyerek alkalmas az iskolakezdésre?
Figyelt kérdés
6 éves gyerek nem beszél ha kérdezik, ha beszélnek hozzá nem néz az ember szemébe, akaratos, hisztis, és nem tudja melyik a bal és jobb keze. Szerintetek alkalmas az iskolakezdésre?2023. júl. 11. 12:19
31/47 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rosszindulatú, ellenkezőleg, de hiába mondom ezt azoknak akik frusztráltak.
2023. júl. 11. 16:53
32/47 A kérdező kommentje:
28-as a napokban voltak védőnőnél, aki feladatokat végeztetett vele.
2023. júl. 11. 16:56
33/47 anonim válasza:
Mi vagyunk a frusztráltak, mikor te vagy tiszta ideg attól h egy gyetek nem mutatja meg melyik a ball meg a jobb keze ha Te azt kérdezed 😅
34/47 A kérdező kommentje:
33-as látod, te viszont valóban rosszindulatú vagy, és azt is hiszed hogy vicces vagy. Semmi baj. Önmagadat minősítetted.
2023. júl. 11. 17:29
35/47 anonim válasza:
Én tudom hogy vicces vagyok. Azt is tudom hogy te pedig egy rosszindulatú kotnyeles nőszemély, aki azt hiszi mindent jobban tud a gyereknevelésről mint az érintett gyerek közvetlen környezete
36/47 A kérdező kommentje:
35ös hihetetlen hogy nem veszed észre magad: személyeskedsz, de engem vádolsz rosszindulattal. Na ez valóban vicces.
2023. júl. 11. 18:52
37/47 anonim válasza:
"de hiába mondom ezt azoknak akik frusztráltak." Ki is személyeskedet?
Sajnálom hogy nem tetszenek neked azok a válaszok melyekben rávilágítottunk arra hogy
1. kérdésedet nem azért tetted fel mert segítő szándék van benned
2. SEMMI KÖZÖD HOZZÁ
38/47 A kérdező kommentje:
37-es! Neked mi közöd van itt bárkinek is a kérdéséhez, problémájához? Mégis itt vagy és kommentesz.
Plusz: mi jogon akarod meghatározni azt hogy kinek mihez lehessen köze, mit kérdezhessen? Úgyhogy valóban frusztrált vagy.
2023. júl. 11. 19:20
39/47 anonim válasza:
Kamu az egész. Csak szídni akarod a sógornőd. A védőnőnek semmi köze az iskolaérettségi vizsgálathoz. Azt az oviban nézik, illetve, ha a szülő halasztási kérelmet kér akkor a szakszolgálatnál, vagy az ovi is elküldheti vizsgálatra, ha gondot lát. Ja és nem júliusban, hiszen már rég beirakozott valahova.
40/47 A kérdező kommentje:
39-es paranoiás vagy?
2023. júl. 11. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!