Az ilyen gyerek alkalmas az iskolakezdésre?
A grociusz nevű felhasználót pedig tiltsátok le, mert privátban szexuális dolgokról kérdez.
Itt garázdálkodik a gyereknevelés kategóriában a perverz barom.

25 kérdező: iskolaéretten kerültem iskolába, már tudtam olvasni is, végig kitűnő voltam stb. Mégis, a mai napig (pedig 34 leszek) néha összetévesztem a jobbat és a balt.

Mi élünk zárt burokban?
Tudod ha olyan kiváló kapcsolat lenne köztetek, akkor anyukával beszélnél erről, nem egy anonim fórum válaszolóival.
Ez nem aggódás, szimplán más kibeszélése.
Ezt a védőnős dolgot meg nem is értem, hiszen az iskolai érettséghez a papírt már rég ki kellett volna tölteni. Ezt még a januári halasztás kérések előtt kézbe kellenne venni

"24-es a védőnőnek sem mutatta meg! Plusz mi az hogy egy gyerek aki 6 éves, nem mutatja meg mindenkinek melyik a bal és melyik a jobb keze?"
Azta!!! Te láttál már gyereket?
Nem majom vagy kutya h produkálja magát!
Jó hogy ne parancsszóra tegye azt amit egy idegen mond!

Kérdező, tényleg nem az jön le a leírásból, hogy te aggódsz, hanem hogy rosszindulatúan vagy unalmadban pletykálsz, szeretnéd magad igazolni, hogy ugye én megmondtam, hogy nem érett a gyerek az iskolára.
Ha kezdi az iskolát szeptemberben, akkor valószínűleg iskolaérettnek nyilvánították. Ennyi, nem kell vájkálni az életükben. Ha bármiben segíteni akarsz, akkor a szülőkkel beszélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!