Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Újabban magatartászavaros....

Újabban magatartászavaros. Nem merem suliba vinni mert szórják rá az egyeseket.mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ha esetleg mentálisan lenne is problémája, majd viszem orvoshoz.

9 lesz amolyan kiskamasz.

Értelmes ügyes okos amúgy, tele volt öttösökkel. Udvarias kedves és törődő.

Újabban viszont elkezdett verekedni(a link tipusu gyerekekkel barátkozik már, lehúzta magát közéjük, elíteli magát,és azt hiszi nem tartozik a jókhoz) vagy csúnyán beszélni, idiótán röhög. A büntetések miatt (pl ezért nem mentünk ugrálovárba amit nagyon várt), szegényke sokat sírt magában egyedül es szomorú volt, de magatartásra ezek nem hatnak.

Erre új hét megígér mindent, próbál jó lenni.

De a munkahelyen a kréta a szivinfarktust hozza rám.

Irodalom órai munka elégtelen.

Lesokkolt. Kérdezem a tanítot(csak levelezőkaocsolat van szulők tanítók közt) miért, nem értem. Nem válaszolt.

Másnap megint suli

Technika elégséges.

És mindezek "100%-osan számítanak bele az értékelésbe"

Ma már nem merem suliba vinni mert teljesen lehúzzák az átlagát, semmit nem írnak, nem közölnek.

Most akarom az osztályfőnököt vagy igazgatót kérdezni.

Jól látom hogy inkabb vigyem be a munkahelyre ne engedjem suliba mostanság?

Félek, hogy agyonbombázzák egyesekkel, és teljesen lerontják.

A gyerek teljesen kezd már magárol lemondani, úgy érzi hiába a szorgalom, olvassa a kötelezőt is nagy örömmel, hiába a házival a szenvedés, nem megy ez neki, csak negatív visszajelzéseket kap, aminek hatására egyre jobban csúszik csak el a rosszba.

#önbecsülés romlás
2023. márc. 7. 05:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 A kérdező kommentje:

"Felvételi feladatsor 4. osztály"

[link]

8 osztályos gimibe.

Em én tanulok a gyk-tól hanem fordítva?😭

2023. márc. 7. 07:15
 32/73 anonim ***** válasza:
98%

8 osztályos gimiről ne is álmodj, ha a sima általánosban ilyen gondok vannak, hogy elfeljti a gyerek az olvasónaplót és ti háborodtok fel, ha egyest kap. A gimiben is ugyan azt tanulják de "emelt szinten". Sokkal gyorsabban haladnak, ott sem nem fognak heteket várni, hogy bevigye. Megy tovább a tananyag és kész. A 8 osztályos gimi a "versenyistálló" ahogy mondani szokás. Tudom, mert nekem is oda jár, már második éve, 8 osztályos gimibe.

A házi feladat meg igen, a gyerek felelőssége. A tanár elmondja a gyerek felírja, ha nem vagy nem csinálja meg akkor kapja a rossz jegyeket. Ennyi feladattudatának már kell lennie, hogy a házit megcsinálja és órán figyel, ha ez nem megy akkor a gimiben elvérzik.

2023. márc. 7. 07:22
 33/73 anonim ***** válasza:
86%

Én is 8 osztályos gimibe jártam, azért nem olyan durva versenyistálló. Mármint standard rendszeres tanulással simán lehet győzni, később már ha nem is annyira rendszeres, akkor sincs gond. Mondjuk nekem ilyen dolgaim nem voltak 9 évesen, nem is mertem volna megtenni.

Hogyan reagálja le ezt a gyerek? Vállat von, nem érdekli, vagy látszik, hogy zavarja, de nem tud tenni ellene? Ha az utolsó, akkor mindenképp a tanárokkal beszélném meg, mi a probléma.

2023. márc. 7. 07:28
 34/73 A kérdező kommentje:

Nem felejtette el lehet sumákol.

Csak ezzel arra biztatják a gyereket hogy ne is akarjon semmit. Az egyesek teljesen demotiválják. Csúszik el a link bandákhoz is. Kezd belesz rni az egészbe. És ügyes szorgalmas kitartó volt. És erre tanítják.

Hogy legyen így felqdattudata?

Most is csak az én kedvemért csinál naplót! Semmi másèrt!!

2023. márc. 7. 07:29
 35/73 A kérdező kommentje:
A gyerek abszokut szomoru elkeseredett. A magatartása vészesen romlik. Igy reagálja le.
2023. márc. 7. 07:30
 36/73 anonim ***** válasza:
94%
Te tanítok erre, bakker. Az iskola elvarasokat támaszt felé, ő xarik rá, szerinted minden a tanárok hibája. Ha nincs meg egy feladat, mint pl az olvasónak, evidens, hogy elégtelen lesz az eredménye. Ha xarul csinálja, mint pl a színezés, arra se kaphat jó jegyet. A gyerekkel kell beszélned, nem a tanárokkal van itt a probléma. De totál értelmetlen 8 osztályos gimis gondolkodni nála. Nem elég hozzá
2023. márc. 7. 07:34
 37/73 anonim ***** válasza:
93%

"Most is csak az én kedvemért csinál naplót! Semmi másèrt!!" NA, akkor most már csinálja is a naplót? Voltál közben venni, vagy mi?!

"Hogy legyen így felqdattudata?" Ja, hát így sehogy, ha minden hibás lépését mentegeted.

2023. márc. 7. 07:34
 38/73 anonim ***** válasza:
94%

8 osztályos gimibe egy ilyen gyereket? Anyám borogass...

Nálunk a 8 osztályosban a kitűnők közül válogatnak. Jelentkezik 600 kitűnő gyerek a környékről a 30 helyre. Négyesnél rosszabb magatartással, beírásokkal esélye sincs senkinek, ha el is jut a szóbelire, ott elkaszálják vele, problémás gyerekre nincs szükségük, amíg jelentkezik több száz normális is.

A lányomnak volt tavaly egy osztálytársa. Kitűnő tanuló, hiper-szuper kislány. Nem vették fel a 8 osztályosba, de mivel nagyon jó kapcsolatai vannak a szüleinek, benyomták. És az általánosban szuper kislány most 2-es, 3-mas tanuló. Anyukája mesélte.

És ez egy olyan gyerek, aki általánosban a legjobbak között volt. Te meg azt hiszed, hogy a problémás gyerekedet tárt karokkal fogják várni?

2023. márc. 7. 07:39
 39/73 anonim ***** válasza:
87%

"Értelmes ügyes okos amúgy, tele volt öttösökkel."

Hát igen, kérdező, ez ilyen. Az első két osztályban általában még mindenki "tele van ötösökkel". Utána derül ki, hogy ki mire képes valójában.

""9 lesz amolyan kiskamasz."

Nem, nem az, az még csak eztán jön. Pszichológushoz kéne vinni.

2023. márc. 7. 07:42
 40/73 anonim ***** válasza:
5%

600 gyerek 30 helyre? Ez melyik város, ha megkérdezhetem?

Alig van gyerek, úgy kell csábítani a gyerekeket még sima általános iskolába is. Harcolnak a gyerekekért, foggal-körömmel ragaszkodnak még a problémás gyerekekhez is.

2023. márc. 7. 07:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!