Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Újabban magatartászavaros....

Újabban magatartászavaros. Nem merem suliba vinni mert szórják rá az egyeseket.mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ha esetleg mentálisan lenne is problémája, majd viszem orvoshoz.

9 lesz amolyan kiskamasz.

Értelmes ügyes okos amúgy, tele volt öttösökkel. Udvarias kedves és törődő.

Újabban viszont elkezdett verekedni(a link tipusu gyerekekkel barátkozik már, lehúzta magát közéjük, elíteli magát,és azt hiszi nem tartozik a jókhoz) vagy csúnyán beszélni, idiótán röhög. A büntetések miatt (pl ezért nem mentünk ugrálovárba amit nagyon várt), szegényke sokat sírt magában egyedül es szomorú volt, de magatartásra ezek nem hatnak.

Erre új hét megígér mindent, próbál jó lenni.

De a munkahelyen a kréta a szivinfarktust hozza rám.

Irodalom órai munka elégtelen.

Lesokkolt. Kérdezem a tanítot(csak levelezőkaocsolat van szulők tanítók közt) miért, nem értem. Nem válaszolt.

Másnap megint suli

Technika elégséges.

És mindezek "100%-osan számítanak bele az értékelésbe"

Ma már nem merem suliba vinni mert teljesen lehúzzák az átlagát, semmit nem írnak, nem közölnek.

Most akarom az osztályfőnököt vagy igazgatót kérdezni.

Jól látom hogy inkabb vigyem be a munkahelyre ne engedjem suliba mostanság?

Félek, hogy agyonbombázzák egyesekkel, és teljesen lerontják.

A gyerek teljesen kezd már magárol lemondani, úgy érzi hiába a szorgalom, olvassa a kötelezőt is nagy örömmel, hiába a házival a szenvedés, nem megy ez neki, csak negatív visszajelzéseket kap, aminek hatására egyre jobban csúszik csak el a rosszba.

#önbecsülés romlás
2023. márc. 7. 05:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 A kérdező kommentje:

Nem is tudtok semmilyen megoldást csak beszólni. Egesz éjszaka majdnem bőgtem nem erre vágyom!

Hanem megoldásokra! Hogy a jövőben ne legyen ez!

2023. márc. 7. 07:01
 22/73 anonim ***** válasza:
91%
Miből gondolod, hogy a te személyre szabott életed megoldásai itt vannak a válaszolóknál pontokba szedve? Nem értem, ez hogy merül benned.
2023. márc. 7. 07:03
 23/73 anonim ***** válasza:
100%

Az nem megoldás, hogy nem viszed be, csak nagy lesz a lemaradása. Ha egyedül nem megy, hogy változtasson ezen kérjetek segítséget.

Azt, ha szükség lesz olvasó naplóra előre szokták jelezni, biztos volt ilyen, másképp senkinek sem lett volna meg. Amúgy mindenhol jár 1es az órai felszerelés hiányára, nem tudom, hogy ezen mi a meglepő.

Amikor mész a gyerekért az iskolába megvárod, hogy kijöjjön a tanár és udvariasan érdeklődsz,hogy mi a helyet. Ne az olvasó napló miatt, az egyértelmű, hogy miért kapta az egyest és miért nem jár 5ös amiért beviszi az iskolába.

A technika órai 1es: az fel sem merült benned, hogy nem mondta el a teljes igazat? Lehet, hogy lusta volt, egész órán húzott két vonalat és kész.

24/73 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem gimiről ne nagyon álmodozz.
 25/73 A kérdező kommentje:

Eddig minden évben mesefüzetet kertek be. Amit minden evben üresen hurcolt oda vissza mert nem is írtak rajzoltak bele semmit. Már kivettem a táskájábol is.

Az olvasónapló az ujkeletű.

2023. márc. 7. 07:04
 26/73 A kérdező kommentje:
Okos eszes, matekbol nagyon erős, a dolgozatai nagyon jók. Nyelvérzéke is van, 2 nyelven is tanul. És most akarom gimibe tenni mert kamaszon nem fogok vele bírni szerintem.
2023. márc. 7. 07:05
 27/73 A kérdező kommentje:
Bevinni azért nem merem mert elájulok a munkahelyemen amikor a krétába jönnek az elégtelenek "órai munka" ennyi az indoklás!.
2023. márc. 7. 07:06
 28/73 anonim ***** válasza:
90%

9 éves gimis? Az anyja meg fogyatékos?

Szép volt így korán reggel.

Azért magamnak örülök, hogy megelőlegeztem a jót neked. Eddig.

2023. márc. 7. 07:08
 29/73 A kérdező kommentje:

Nem gimis!

4 oszály után lehet mar gimibe felvetelizni! Vannak 6 és 8 évfolyamos gimnáziumok.

Kik írogatnak itt?🤦‍♀️

2023. márc. 7. 07:13
 30/73 anonim ***** válasza:
92%
Ez a kérdés biztos kamu. Nem létezik, hogy valaki ilyen érthetetlen és tudatlan.
2023. márc. 7. 07:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!