Hogyan működik egy iskolapszichológus? A tanár azt állítja, neki mond el mindent, nem a szülőnek.
A farsang mint szerepjáték normális? Te szakember..
A magán pszichologus és szakszolgálat a szülővel egyutt segít a gyereken. Ha az segitségre szorul. Vagy majd ők nevelik?
"Ilyen és hasonlók miatt javasolja az iskolapszochologust es ugy érzem a hátam mögött bírálnák a gyerekem, esetleg ítélkeznénekfelette vagy legkevesebb az, hogy a gyerek háta és az én hátam mögött lenne kibeszélve a saját gyerekem és felállítanák maguknak a kis teóriájukat a tudtom nélkül"
Pontosan ezért nem avatnak be. Vannak szülők, akik szakembernél is jobban tudják, miért ilyen vagy olyan a gyerek, mit miért csinál.
Ennyire ne nézd már hülyének a gyerekpszichológust, hogy ő majd csak azért skatulyázza be a te gyereked, mert füllent a piramisokról.
A szülők általában nem tudnak objektívek lenni, ha a saját gyerekeikről van szó. Nem egyszer mondták szakemberek, pl. a nevelési tanácsadóban, hogy egy speciális gyerek fejlődésében mekkora hátráltató tényező tud lenni a mindenkinél mindent jobban tudó anyuka/apuka, mert "csakénismeremasajátgyerekem".
"A farsang mint szerepjáték normális? Te szakember.."
Te láthatóan leegyszerűsíted a dolgokat, teljesen csőlátással nézed az egészet.
Ha a gyerekeddel nincs probléma, akkor semmi okod az aggodalomra, a gyerekpszichológus sem fog semmit találni. Ha meg igen, akkor eldöntheted, hogy elfogadod, és partner leszel, vagy elkezded másokhoz hurcolni, amíg 20. alkalommal találsz olyan pszichológust, aki azt mondja majd, amit te akarsz hallani, és akkor megnyugszol, hogy minden rendben.
A farsang mint szerepeltek normalis, igen. Az, higy a 8 éves azt hazudta, hogy ő a piramisoknal járt, az enm normális.
A pszichológus azt osztja meg a szülővel, amiről ő úgy gondolja, hogy a szülőnek tudnia kell. Hidd el, nem fogja neked elmondani, hogy Pistike azért hazudta azt, hogy a piramisoknal járt, mert soha sehova nem viszitek el nyaralni, meg amúgy se és emiatt kisebbségi érzése van. Gondolkodj már, baxus.
Gondolom feltűnt volna nekem is ha a gyerek nem lenne a reálban.
Maradok a szakszolgalatnál.
Köszönöm a válaszokat.
Nem értem, hogy mi abban a nagyon nem normális, hogy egy 8 éves bekamuzta, hogy járt a piramisoknál.
Sokan még felnőttként is ezt csinálják, nézzetek rá a menő instagram oldalakra 😂
Szerintem a nagy többség hazudott már arról, hogy hol járt már, nem kell ebbe mentális problémákat bele látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!