Első osztályos szülők, nálatok ez, hogy van?
Sziasztok!
Nagy lányom most kezdi az első osztályt. Megkaptuk a listát, és bevallom kicsit el vagyok hülve, hogy a leendő osztályfőnök felsorolta a márkákat " javaslat" gyanánt (ami sokkal inkább kritérium) milyen csomag színesceruzát, festéket, pasztelt stb vegyünk.. Nem a legdrágább, de nem is a legolcsóbb, és nem is az a probléma, hogy nem tudjuk megvenni. De mi a helyzet a másik szülővel, aki nem tudja ezeket a márkákat megvenni a gyereknek?
Szülőin is csak azt sorolta a leendő osztályfőnők ő miből mit szeret használni..
Ti mit gondoltok erről? Egyáltalán nektek előírták milyen márkát vegyetek?
Tanítóként nem írom elő, de azért elmondom a szülőknek, hogy mi az, ami tapasztalatok alapján tényleg jó és mi az, amit nem érdemes megvenni olyan katasztrofális a minősége. Ez utóbbival ugyanis nem sok sikerélménye lesz a gyereknek. Ez nem elvárás részemről, csupán segítő szándék, aki akarja megfogadja, de senkit nem bántok, ha nem.
Az órát mi se kérjük. A papírboltos kb. semmit nem ér, mivel nem úgy működik, ahogy egy igazi óra, ahol a kismutató is elmozdul a percek múlásával. Vettünk a sulinak rendes tanulói órákat, ami fogaskerekes és ezért pontosan modellezhető vele az igazi óra működése.
Hőmérő minek elsőbe? Az a negatív számokhoz kell, ami harmadikos anyag.
A nagy dobókocka, amire emlékszel az szerintem a korong doboza. Az most is dobókocka alakú.
31, hb ceruzából melyiket ajánlod?
Melyiket elég kisebb erővel nyomni, hogy fogjon?
Nalunk pl. eleg komolyan veszik a markakat, pedig egy egyszeru iskola, nem rajzszak van. Enyem most megy 2.-ba, kenytelen vagyok ujra megvenni a dragabbakat… tavaly vettunk olyat, ami nem volt a felsorolasban es szova is tettek.
Nem orulok, de ez van.
Valahol megertem, sokan Pepcoban akarnak megvenni mindent, az meg nagyjabol otthoni szinezesre sem felel meg egy 3 evesnek se, de azert tulzasnak tartom a 12 db-os szinesceruzat 4000 Ft-ert.
milyen az a 4000ft is szines?
Mert a fabel castelt is csak 1200ért vettem.
1600volt az ICo
3szög ceruzák.
Én sokmindent innen rendeltem jatékshop.eu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!