Első osztályos szülők, nálatok ez, hogy van?
Sziasztok!
Nagy lányom most kezdi az első osztályt. Megkaptuk a listát, és bevallom kicsit el vagyok hülve, hogy a leendő osztályfőnök felsorolta a márkákat " javaslat" gyanánt (ami sokkal inkább kritérium) milyen csomag színesceruzát, festéket, pasztelt stb vegyünk.. Nem a legdrágább, de nem is a legolcsóbb, és nem is az a probléma, hogy nem tudjuk megvenni. De mi a helyzet a másik szülővel, aki nem tudja ezeket a márkákat megvenni a gyereknek?
Szülőin is csak azt sorolta a leendő osztályfőnők ő miből mit szeret használni..
Ti mit gondoltok erről? Egyáltalán nektek előírták milyen márkát vegyetek?
"Félre értetted. A kettő lap nem ugyan az, de mind a kettő fa mentes."
Itt elvesztettem a fonalat. Ha tudod hogy nem egyforma, mi a probléma? Meg kell azt is venni.
22# mindkettő famentes..
Mi a különbség? A fejléc.
Őszintén? Szerintem oly mindegy milyen lapra rajzolnak, meg kreatívkodnak. Ennyi lenne a lényeg.
Úgy gondolom lehet magánvéleményem. 🤷♀️ Ahogy neked is meg van.
Attól mert van véleményem, ami lehet eltér, még nem fogok leállni az iskolával vitázni, minek kell ennyi féle papír (amit ismerős 2 gyereke el is mondott, hogy a felét nem használták el idáig pedig 6.osztályba megy a nagyobbik gyerek)
Nem is a papír ára ami zavar mielőtt azt hinnéd, mert nem fog földhöz vágni.
De az értelmetlen dolgok megvásárlását nem szeretem.
Beszélgetni nyitottam a fórumot, nem vitának, se nem kötözködésnek.
Na most ki kötözködik?
Nem, képzeld sosem vettem értelmetlen dolgot a gyerekeimnek.
🤷♀️
Miért zavarna a tisztasági csomag? Ha nem kérnék, akkor is magamtól csomagolnék a gyereknek. Mert alap dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!