Egy Btm-es gyereket akinél disz veszélyeztettség is fenn áll hova iratnátok első osztályba?
Figyelt kérdés
Normál általános tantervű 20-25 fős osztályba vagy pedig egy ugyanilyen típusú csak kis létszámú osztályba max 5-10 fő.2022. júl. 6. 15:18
1/15 anonim válasza:
Mindenképpen kis létszámú. Jobban tud fejlődni, mert több idő jut 1-1 gyerekre, és szerintem könnyebb is kezelni.
2/15 anonim válasza:
Logopédiai iskolába ha van, ha nincs akkor a kisebb létszámú osztályba.
3/15 anonim válasza:
Milyen disz? Diszkalkulia, vagy diszlexia, vagy más? Egy diszkalkuliásnak nyilván nem sokat segít a logopédiai osztály ugyanis. A kis létszám, ha van ilyen lehetőséged, szerintem egészséges gyereknek is jó lenne, csak fölöslegesen venné el a helyet attól, akinek tényleg kéne.
4/15 anonim válasza:
normál osztály
plusz fejlesztés heti 2x
eddig bevált nálunk
a lányom számolási nehézséggel küzd
5/15 anonim válasza:
Kisebb létszámúba. Annyi, hogy nálunk a kisebb létszám 23 főt jelent. Szeptemberben kezd, így még nem tudok referálni.
6/15 A kérdező kommentje:
Diszgráfia gyanú. Kis létszámú iskola/osztály 10 fő alatti, normál osztály vidéken.
Vagy városi iskola 25 fő normál osztály.
2022. júl. 6. 18:04
7/15 anonim válasza:
Az, hogy milyen disz csak iskolában derül ki! Óvodás még egyik disz sem lehet, mert nem tud írni, olvasni, számolni. Kis létszám egy zseni gyereknek is jobb, nem tudom min gondolkodsz.
9/15 A kérdező kommentje:
Én is szívesebben íratnám a 10 fő alatti osztályba, ami kicsit vissza tart az az, hogy vajon jól érezné e magát találna e kis barátot magának, ha mondjuk csak 2-3 fő a lány vagy épp a fiú.
2022. júl. 6. 20:50
10/15 anonim válasza:
A tanító milyen? Az ő személye, személyisége nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!