27-28 centinél keskenyebb anatómiai iskolatáska létezik elsősnek?
Lányom extra vékony, válla 24-25. Szeptemberig se lesz sokkal vastagabb. Most 17 kg 120 centihez.
Vajon hol találhatnék neki való iskolatáskát?
Sajnos tuti neki kell cipelni, mert a szülőket nem engedik be és nem iskolaotthonos az iskola.
Szia!
Hallottam már róla, (unipap ha jól látom). Nincs vele semmi baj, csak lehet hogyha több cuccot kell majd vinni, nem fog beleférni, de szerintem ez nem probléma első-másodikban. (Azért nyílván hely függő is.)
Napközi kötelező, megirjak a házit és csak a tolltartot, uzenot hozzák haza minden nap, úgyhogy nem fog minden nap megszakadni, ettől ne félj:) hétfőn reggel minden könyvet vinni, pénteken meg hazahozni. Hét közben semmit, legalábbis lanyomek sulijaban.
Nem lehet ebéd után hazamenni, a napközi is hianyzas, ha nincs ott a gyerek és igazolni kell. Nálunk szigorúan veszik.
Én lányom 117 cm, 17,5 kg, elsős. Én is próbáltam a legkisebb iskolataskat megtalálni 28,5 cm széles, a legkisebb amit találtam.
Úgy megy vele mintha egy hutoszekrenyt cipelne a hátán:D
De nincs ennél keskenyebb mert nem fernenek bele az A/4-es könyvek, füzetek, mappak.
5, ti konkrétan milyen márkát vettetek (aminek ilyen jó a vallpant kialakítása, hogy mellkaspant nélkül se csúszik le)?
Látok ilyen vállmegoldást, de ugye nem próbáltuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!