Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Első osztály végén adtatok,...

Első osztály végén adtatok, ha igen, milyen ajándékot a tanároknak?

Figyelt kérdés
Nem közösen, hanem külön-külön. szoktak adni, milyen értékben?
2022. máj. 18. 14:16
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ez nagyon gáz dolog.

Ha adtok, akkor közösen megbeszélve.

Nem mindenki teheti meg, hogy vegyen valamit, bár én elvből nem adnék semmit, főleg ilyen magán akciók keretében.

Amikor én voltam gyerek is, a nyalisok ott toporogtak szánalmas módon, hogy átadhassák az ajándékot.

2022. máj. 18. 14:21
 2/32 anonim ***** válasza:
46%
Nem vagyok nyalis. Azok adnak.
2022. máj. 18. 14:37
 3/32 anonim ***** válasza:
83%
Egy csokor virágot, vagy egy doboz bonbont. Ennél több nem kell, viszont kedves gesztus a hála jeleként.
2022. máj. 18. 14:43
 4/32 anonim ***** válasza:
18%
3. hála hogy elvégezte a munkáját. na igen…
2022. máj. 18. 15:27
 5/32 anonim ***** válasza:
75%
Akkor én a "nyalisok" közé tartozom. Adunk ajándékot nekik pedagógusnap alkalmából. Kávét, bonbont és a kisfiam készít valamit. Hogy miért? Mert egész évben kiváló munkát végeztek, külön figyelmet szenteltek a kisfiamnak és mert rohadtul nincsenek megbecsülve.
2022. máj. 18. 15:33
 6/32 anonim ***** válasza:
43%

5-ös, és szerinted egy pedagógusnak tényleg nagyon kell egy húszezredik vacak a fiadtól, amíg mosolyogva átvesz, otthon meg dob ki a kukába?

Közösen nem adtok, hogy úgy érzed, neked külön hálálkodnod kell?

2022. máj. 18. 15:51
 7/32 anonim ***** válasza:
45%
5. A gyermeked által készített ajándék is rohadtul meg lesz becsülve. Ne is álltasd magad, szerintem egyből a fiók alján, de inkább a szemétben landol. 🤣
2022. máj. 18. 15:52
 8/32 anonim ***** válasza:
17%

Ha a gyerek nem ad hozzá semmit, akkor nem ajándék, hanem alamizsna... Természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem teszik ki a vitrinbe 🤦‍♀️

Csoportosan nem készül az szmk és mivel KÜLÖN odafigyeltek a fiamra, ezért ezt így tartom helyesnek.

2022. máj. 18. 15:58
 9/32 anonim ***** válasza:
77%

"Ha a gyerek nem ad hozzá semmit, akkor nem ajándék, hanem alamizsna"

Hát ilyen felfogással sem találkoztam még 🤣

2022. máj. 18. 16:01
 10/32 anonim ***** válasza:
32%

Biztos számít az a csokor virág meg az a doboz bonbon. Még égőbb ennyit átadni, mint semmit. Nyilván pedig többet semmiképp.

Az a korrekt, ha közösen van véve egy nagyobb ajándék (bár én ezt is ellenzem, de tudom, hogy "szokás"), de az is csak ha már búcsúznak az osztálytól.

2022. máj. 18. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!