Első osztály végén adtatok, ha igen, milyen ajándékot a tanároknak?
Szerintem ez nagyon gáz dolog.
Ha adtok, akkor közösen megbeszélve.
Nem mindenki teheti meg, hogy vegyen valamit, bár én elvből nem adnék semmit, főleg ilyen magán akciók keretében.
Amikor én voltam gyerek is, a nyalisok ott toporogtak szánalmas módon, hogy átadhassák az ajándékot.
5-ös, és szerinted egy pedagógusnak tényleg nagyon kell egy húszezredik vacak a fiadtól, amíg mosolyogva átvesz, otthon meg dob ki a kukába?
Közösen nem adtok, hogy úgy érzed, neked külön hálálkodnod kell?
Ha a gyerek nem ad hozzá semmit, akkor nem ajándék, hanem alamizsna... Természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem teszik ki a vitrinbe 🤦♀️
Csoportosan nem készül az szmk és mivel KÜLÖN odafigyeltek a fiamra, ezért ezt így tartom helyesnek.
"Ha a gyerek nem ad hozzá semmit, akkor nem ajándék, hanem alamizsna"
Hát ilyen felfogással sem találkoztam még 🤣
Biztos számít az a csokor virág meg az a doboz bonbon. Még égőbb ennyit átadni, mint semmit. Nyilván pedig többet semmiképp.
Az a korrekt, ha közösen van véve egy nagyobb ajándék (bár én ezt is ellenzem, de tudom, hogy "szokás"), de az is csak ha már búcsúznak az osztálytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!