Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » A tanév lezártával mit szoktat...

A tanév lezártával mit szoktatok csinálni a gyerek tankönyveivel, füzeteivel?

Figyelt kérdés
Most végez másodikban a nagyobb, szeptemberben kezdi az elsőt a kisebb, tavaly elraktam ezeket egy fiókba, de pl a mostaninak már nincs hely, jövőre meg pláne nem lesz...
2022. jún. 1. 11:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Most negyedikes a lányom. Minden évben elraktam, a füzetekkel együtt. Idén lesz először ( elvileg) olyan könyve, amit vissza kell adni, mert tartós tankönyv. Nálunk is volt olyan, hogy magyarból az előző évi anyag kellett. Így jó volt, hogy elő tudtuk keresni. Amúgy nekem még ( 15-20 évvel ezelőtti) régi tankönyveim is megvannak.
2022. jún. 5. 20:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Átvàlogatva évszàmozott dobozba kerül. Még az én elsős könyveim is megvannak :) Pedig közel 30 éve kezdtem.
2022. jún. 23. 01:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó! És mit szeretnél kezdeni vele? Milyen állapotban vannak? Tényleg kíváncsi vagyok. Én anno leadtam a papírgyűjtésen, de utólag megbántam.
2022. jún. 23. 01:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Most másodikos a gyerekem. Amikor kezdte a sulit elővettük az én régi könyveimet is. Megnéztük, átlapoztuk(csillogott a gyerek szeme,hogy ez anyáé volt és még a nagyi kötötte be) Volt amit abból értett meg matekból, mert a mostani könyvből hiába magyaráztam. Náluk nincs angol csak ötödiktől (nekem elsőtől volt) de az én könyveimmel már szemezget (kicsit tud már angolul) Persze sokat változott a tanterv azóta, felsőben biztosan nem tudjuk majd már használni a régieket. A magyar könyvek viszont kifejezetten hasznosak. A középsulis irodalom gyűjtemény a könyvespolcon van. Néha ha eszembe jut egy-egy vers akkor csak felcsapom és elolvasom. Sőt a technika könyvben találtam érthető horgolás-varrás leírást is. A neten is biztosan megtalálhatóak ezek,de nekem a könyv az sokkal emberibb. Az ellenőrzők is megvannak szimpla nosztalgia miatt :) Nemrég volt osztálytalálkozóm és elvittem párat. Jót nevettünk a beírásokon.
2022. jún. 23. 01:49
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Jó lesz tüzelőnek télre.
2022. aug. 11. 11:46
 16/16 anonim válasza:
Én szivesen átvenném a kidobásra ítélteket! :)
2022. aug. 13. 09:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!