A tanárnő rendszeresen este 9 után rakja fel Krétába a házit. Jogos a beirás házifeladathiány miatt?
Tegnap orvosi vizsgálat miatt nem volt iskolába a gyerek. A matekot du bepótoltuk az órai munkát és a házi feladatot is.
A magyart viszont nem mivel akkor már ágyba volt a kisfiam. Jött az értesítés házifeladathiány miatt. Mivel ez volt a 3. ezért egyest is kapott.
3. Osztályos egyébként
Sziasztok!
Szeptember óta jár ebbe az iskolába,költözés miatt váltottunk.
Már az első házi feladat hiány után szóltam a tanárnőnek hogy későn került fel krétába ezért nem tudtuk bepótolni,akkor azt mondta ez csak jelzés értékű dolog. A második hiányzásnál próbáltam elkérni mástól a leckét de igaz,alsósok napközisek nem viszik haza a cuccaikat. Nem biztos h x oldalon de lehet az volt a házi y könyvbe,várjak még lehet időbe felkerül krétába,írjam be az üzenőbe h hiányzott a gyerek masnapra pótolunk mindent.Ilyen válaszok jöttek a gyerekektől szülőktől. Az egyik anyuka azt mondta tartsam otthon péntekig a gyereket így hétfőre tud mindent pótolni. De ha már meg gyógyul szerdara nem tehetem meg h nem megy csütörtökön,nekem ia dolgozni kell járnom...Be írtam mégis megkapta a házi feladat hiányt.
Nem fogom 9 után felkelteni a gyereket hogy most azonnal pótolj és az sem opció ha korábban keltem. Így is 6kor kel,10 perc nem elég az irodalom nyelvtan házira és az órai munkára mert azt is pótolni kell a hiányzóknak.
A mostaninál az osztályfőnők azt mondta beszélni fog a magyartanárral ne vegye fogyelembe az ev végi lezárasoknál azt a jegyet... hát kiváncsi leszek...
A mi tanárunk ki sem írja. Úgy kell a csoportos csetben kikönyörögni a többektől, mert még akkor sem írja ki, ha kérik.
De nem csak a leckét! Kb mindent az utolsó utáni percben ír ki. Csomagolj a gyereknek másnapra plussz reggelit, mert amúgy kirándulni megyünk, mindezt este 10 órakkor írja... Kösz! Utálom a fiam tanárát, egyszerűen szar tanár! A gyereket is tönkre tette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!