Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Napközis tanárnő megteheti,...

Napközis tanárnő megteheti, hogy tovább ott rartja a gyereket?

Figyelt kérdés

Régen volt, hogy egy lány nem végzett a leckével és a tanárnő nem engedte el,amikor meg megjelent a szülő a teremben, a szülőnek is mondta, hogy addig nem mehet el a gyerek, amíg nem végez. (Ha jól emlékszem négyig lett volna a gyerek és nem mehetett el négykor, a napközi pedig ötig tartott).

Nem rólam van szó, én csak szemtanú voltam.

Manapság ilyet megtehet a tanítónő?

2020. okt. 20. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Nem teheti meg.

Sok gyerek jár délután edzésre, külön órára stb.

Lehet csak rosszul értelmeztél valamit.

2020. okt. 20. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem teheti meg.
2020. okt. 20. 13:34
 3/10 anonim ***** válasza:
2%
Megteheti. Mégis mit csinál az a gyerek, hogy nem végez a többiekkel együtt? Gyenge képességű? Ha lassabb, akkor miért nem irattad speciális suliba?
2020. okt. 20. 13:34
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Az új napközisünk csinált ilyet, panaszt tettem az ofőnél, és mondta neki, hogy ezt nálunk nem lehet. De szerintem ez intézményfüggő amúgy.
2020. okt. 20. 13:52
 5/10 anonim ***** válasza:
10%
Ha 5ig tart a napközi, akkor miért ne? Következetesség. Legközelebb majd gyorsabb lesz.
2020. okt. 20. 14:00
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
5 azért ha a saját gyerekemért bemegyek, nyilván ne szorakozzon az idommel. Majd otthon befejezi.
2020. okt. 20. 14:07
 7/10 anonim ***** válasza:
97%

Azért ötös, mert meg van beszélve, melyik nap, pontosan hányra megyek a gyerekért. Nem, nem akarok fél órát szobrozni a kapuban, de negyedet sem, arról nem beszélve, ha valakinek különórája, mozijegye, tűzön felejtett vacsorája van.

Plusz a mi új napközisünk egy olyan nap tartotta bent a lányomat, amikor 2 és 4 között másfél órányi zeneórája van, még jó, hogy nem tudja megírni a leckét, én erre számítottam is, majd megírja idehaza később.

2020. okt. 20. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
93%

Férjem zenetanár és állandó harcot vívnak a napközis tanárnővel. Nagyon sokszor előfordult, hogy nem engedte át a diákot hangszeres órára vagy késve engedte haza.

Szülők is panaszkodnak a nőre.

Az ügy már az igazgatónál van, de a tanárnő megússza egy ejnye benyével és pár hét múlva újra folytatja, pedig papíron nem tehetné meg.

2020. okt. 20. 15:39
 9/10 A kérdező kommentje:

Bocsánat úgy volt, hogy a napközi ötig tartott és a szülők jöhettek négyre vagy ötre vla gyerekért, a kicsiket ekkor vitte le a napközis tanáruk, négykor meg ötkor a nagyok (3., 4. Osztály) meg ekkor mehettek le.

Köszönöm szépen a válaszokat, sajnálattal olvasom, hogy ez más iskolákban is aktuális probléma.

2020. okt. 20. 18:22
 10/10 anonim ***** válasza:
31%
Csak ha a szülő hagyja.
2020. okt. 25. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!