Napközis tanárnő megteheti, hogy tovább ott rartja a gyereket?
Régen volt, hogy egy lány nem végzett a leckével és a tanárnő nem engedte el,amikor meg megjelent a szülő a teremben, a szülőnek is mondta, hogy addig nem mehet el a gyerek, amíg nem végez. (Ha jól emlékszem négyig lett volna a gyerek és nem mehetett el négykor, a napközi pedig ötig tartott).
Nem rólam van szó, én csak szemtanú voltam.
Manapság ilyet megtehet a tanítónő?
Nem teheti meg.
Sok gyerek jár délután edzésre, külön órára stb.
Lehet csak rosszul értelmeztél valamit.
Azért ötös, mert meg van beszélve, melyik nap, pontosan hányra megyek a gyerekért. Nem, nem akarok fél órát szobrozni a kapuban, de negyedet sem, arról nem beszélve, ha valakinek különórája, mozijegye, tűzön felejtett vacsorája van.
Plusz a mi új napközisünk egy olyan nap tartotta bent a lányomat, amikor 2 és 4 között másfél órányi zeneórája van, még jó, hogy nem tudja megírni a leckét, én erre számítottam is, majd megírja idehaza később.
Férjem zenetanár és állandó harcot vívnak a napközis tanárnővel. Nagyon sokszor előfordult, hogy nem engedte át a diákot hangszeres órára vagy késve engedte haza.
Szülők is panaszkodnak a nőre.
Az ügy már az igazgatónál van, de a tanárnő megússza egy ejnye benyével és pár hét múlva újra folytatja, pedig papíron nem tehetné meg.
Bocsánat úgy volt, hogy a napközi ötig tartott és a szülők jöhettek négyre vagy ötre vla gyerekért, a kicsiket ekkor vitte le a napközis tanáruk, négykor meg ötkor a nagyok (3., 4. Osztály) meg ekkor mehettek le.
Köszönöm szépen a válaszokat, sajnálattal olvasom, hogy ez más iskolákban is aktuális probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!