Megteheti a tanár azt, hogy egy jeggyel rosszabbat ad azért mert nem tetszik neki, hogy festem a körmöm?
Megteheti, egy tanárral szemben semmi esélyed.
Amúgy valaki adjon már épkézláb magyarázatot erre, mi az oka az ilyen körömlakkos szabályoknak? Hiába erőlködöm, nem látom az értelmét.
Az iskolák alakulásának dátuma, és a házirend frissítésének dátuma kb 3-4 századdal tehető időszámítás előttre, és ezért vannak a hajfestés, körömlakk, és más egyéb szabályok. (pc még nincs is belefogalmazva, mégis "tilos")
Azt mondom, hogy ha tetszeni akarsz mindenkinek, és modellkedni fogsz később, akkor fesd a körmöd, de ha az eszeddel szeretnéd keresni a kenyeret, akkor jobb nem hergelni a tanárokat, sem a megjelenéssel, sem a nonverbális kommunikációddal (úgy ülsz, mint egy bes.art galamb), sem a beszédeddel (trágár, túl laza, vagy éppen értelmetlenül fogalmazol).
Döntsd el, hogy mit szeretnél. :)
Én szerettem a punk frizurát, de tudtam, hogy akkor megbuknék érettségin... :D Inkább az érettségit választottam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!