Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a 27 éves zenetanáromba és én is tetszem neki. Lehet ebből valami? Vagy a nagy korkülönbség miatt nem?
Már három éve járok gitár órákra,és egy éve kezdtem érezni a tanárom iránt valamit.Akkor még csak elhesegettem a gondolatot,hogy szeretem,de egy ideje már úgy látom,mintha én is tetszenék neki.Múlt hét hétfőn a gitárórámon megcsókoltam és visszacsókolt.A szombati pótórámon pedig megint,amikor elmentem.Ez jelent valami?Mert hivatalosan nem hívott randira,és nem is mondta ki,hogy járunk.De én szeretem őt.Lehet ebből valami?Kérdezzem én meg,hogy randizna e velem?
17/L
Szerintem kérdezz rá!
Úgy tudod a legegyértelműbb választ megkapni.
ugyan már, bármi megeshet. lehet, hogy szeret, lehet, hogy nem. beszéld meg vele, mi legyen.
a szabályok meg... tele van ilyen sztorikkal MINDEN oktatási intézmény országszerte. van nálunk egy sztori, régen történt, de igaz. volt a sulinkban egy alkoholista tanár, aki egyszer beleszeretett a diákjába. amikor a csaj leérettségizett, a pasi megszöktette és feleségül vette. a pasas is rendbe jött, egy idő után nem ivott többet és boldogan éltek, amíg meg nem haltak.
vannak ilyenek is. meg vannak perverz tanárok, akik minden diákkal kikezdenek.
Azért egy zeneiskola más, mint egy középiskola.
Ide magánórákra jársz, nem gyanakodik senki, ha szombaton mész pótórára, stb.
Mondjuk próbáld ki, hogy nem kezdeményezel csókot: vajon akkor ő megteszi? Ha igen, akkor rá is lehet kérdezni (akár játékosan is), "mit is szeretne a tanár úr"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!