Ha nem tartjátok igazságosnak a tanár dolgozatjavítását, szóltok?
Engem megleptek a szülők válaszai.
Nem tudom mi a helyes.
De ez így tuti nem.
Megèrgem a problèmàdat és igazat adok.
Érettségin is van részpontozás stb…
Talán bemennék a tanàrhoz és megkérdezném, hogy szerinte mit lehet tenni és összeszedném így a dolgozatokaz, hogy az ilyen hibákat hogy javítsátok ki.
Nem az az elvàrásod szerintem, hogy a gyerek 5-ös legyen
De azétt amikor fel tudja sorolni a dolgokat csak nem defibiàlja az nem elègtelen, hiszen egyéttelműen van tudása a gyereknek,készült is..
Csak mondjuk pontatlan.
Nah mindegy
A vàlaszol miatt írtam, hogy szerintem emiatt tartunk itt..
Maximalista kiègett fiatal felnőttek vagy akik elvesztették hamar a “hatcot” emiatt libkek lettek..
Bocs az elgépelések miatt
Idegből írtam🙈
21-es, teljesen igazat adok.
23-as, tanítottam a gyerekemet az online oktatás során elég sokáig, mivel a tanárok sajnos nem tették meg. Szóval van rálátásom, hidd el.
És menjen is el, aki nem oda való, szerintem az a szülő teszi jól, aki kiáll a gyereke mellett.
És elég szomorú, ha a tanárok így állnak ehhez az egészhez, istennek képzelitek magatokat, vagy mi?
A lányomnak volt egy pályakezdő tanára, és volt, hogy rosszul magyarázta el a dolgokat, beszélgettem vele, kicseréltük a véleményünket, és ő is tanult belőle. Érdekes módon nem húzta le a gyerekemet, szóval van akinek azért sikerül. De csak azért mert valaki bekerült egy iskolába tanárnak, azért nem kéne tévedhetetlennek képzelnie magát! Az ilyen tanárok teszik tönkre a gyerekek tanuláshoz való hozzáállását meg az egész jövőképét. Aztán persze lehet mutogatni a szülőkre, de nagyon nem otthon vannak a problémák.
Ne haragudj, de ha a tanár elégtelent ad egy más szaktanár által négyesnek ítélt dolgozatra, akkor szerinted ott miért lenne már a szülő a hibás?
Más szülőtől is hallottam, hogy elvitte másik tanárhoz megmutatni a gyermeke dolgozatát, és ugyanezt mondták neki. Ez mennyiben a szülők hibája, magyarázd már meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!