Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Milyen jegyet ,,takar,, a...

Milyen jegyet ,,takar,, a megfelelően teljesített (elsős féléviben)?

Figyelt kérdés
Gyermekem első osztályos. A félévi minősítés: megfelelően teljesített. Ez kb. milyen jegy? Nekem a megfelelő szóról a 2-es jut eszembe..Viszont a félévi dolgozatai és az összes felmérője 90% feletti eredményű volt. 4 éves kora óta folyékonyan olvas, szoroz-oszt(ezres számokkal) A tehetséggondozó programban is benne van. Nem értem. Lehet, hogy így nagyobb az elvárás és ezért értékelték rosszabbnak?

2022. jan. 28. 12:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

Fök mindegy mi van odaírva, ha a gyerek a képességeinek megfelelően végzett… nem ellógta a feladatokat akkor az a bizonyítvány szuper ( ha felsőbb évfolyamon ez csupa 3-as akár 2-t jelentene is)

Nagyszülőknek azt mondod szuper

Amúgy is 90% felett mi lenne már?

Teljesítménykényszeres gyereket akarnak?

Gratulálok a lányodnak💕

2022. jan. 28. 14:13
 12/13 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem simán jelenhet 4es 5öst is!

Nálunk alsóban volt megfelelt, meg nem felelt meg,illetve a dicséretes az kiválóan megfelelt. Gondolom pont azért, hogy ne legyen skatulyázva a gyerek, mivel pont ez az értelme annak, hogy nem adnak konkrét osztályzatot :)

90% felett nem is tudom számodra (vagy a nagyszülők számára) mi a kérdés

Ráadásul a nagyszülőnek nyugodtan mondhatod, hogy 5ös, valószínűleg nem fogja megkérdezni az iskolában, hogy milyen osztályzatot ér a szóbeli értékelés...

2022. jan. 28. 15:15
 13/13 Andi80018 ***** válasza:
87%
Az a lényeg, hogy mit írnak a szöveges értékelésben. Gondolom, ha példás a magatartása meg a szorgalma is, akkor minden ok, legalábbis nagy problémák nincsenek, főleg, ha 90% feletti felmérői vannak. Mamáék azt olvassák el.. :-D
2022. jan. 28. 17:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!