Mi a véleményetek arról, hogy a kormány a 6. osztály felett nem engedné online oktatásba a diákokat, mondván ők már jogosultak az oltásra, és azokat rendelné karanténba, akikhez kellene a szülői felügyelet? (6-tól 11 éves korig)
21!
Megegyszer, bárminek lehet mellékhatása. Nálad volt mellékhatás. A gyerekednél is lehet. Vagy lesz, vagy nem lesz. Nem tudni előre.
18 hónaposan kapják a gyerekek a DTP (valamikori DiPerTe) oltást, ami igen heves oltási reakciókat vált ki szinte mindenkinél. Napokig tartó láz, kiütés, felső légúti tünetek. Mégis kapják. Hogy miért? Azért, hogy később ne legyenek SÚLYOS betegek.
Volt szamárköhögésem, tudom miről beszélek. Álmomban sem gondoltam volna, hogy az oltás, amit gyerekként kaptam és amit később ismételtek, 30 évesen már nem feltétlen hat. Nem hatott. majdnem 1 évig szenvedtem kezdetben a szamárköhögéssel, majd később a mindenféle felülfertőződésekkel, maradványtünetekkel. Nem kívánom senkinek. Főleg nem gyereknek. Ebbe, tudod a világ nem oltott részein, bele is szoktak halni.
Egy oltást nem brachiból tesznek kötelezővé, de még erősen ajánlottá sem.
Jó, de most nem tudhatod, hogy x év múlva mi lesz a beoltottakkal.
Most 2019 óta másfél-két év alatt "kifejlesztettek" a covid-19-re egy oltást. Ráadásul nem is egy félét, hanem többet (moderna, pfizer, stb.). Számold bele a kezdeti tehetetlenséget, meg a legyártását, mert már most több vakcina van, mint ahány ember (kis túlzással). Amikor bejött a korona, és elkezdték az emberek hinni, hogy ez már nem egy kis influenza, és nem játék, akkor számtalan cikk megírta, hogy egy oltás 5-6 év, mire kifejlesztik, tökéletesítik és adhatják emberek millióinak. Most másfél-két év alatt több fajtát kifejlesztettek, legyártottak, és oltsák vele az embereket. Ennek jó vége aligha lesz. Mert nem attól válik egy oltás biztonságossá, hogy beoltják vele a fél világot.
Először is nem a kifejlesztés 5-6 ev, hanem az engedelyezes. Sima bürokrácia, aminek 90%-at most átugrották.
Másodszor szerencsére ritka a világjárvány, így nem nagyon fordul elő, hogy a tudósok a világ minden részéről összedolgoznak és egymást segítik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!