Alsós fiúnak milyen tornacipőt vesztek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 16:08
3/16 anonim válasza:
Biztos hogy nem konkrét tornacsukát mert annál kényelmetlenebb és egészségtelenebb nincs.
Az extra széles lába miatt nem a márka a legfontosabb, hanem próbálás után ami kényelmes.
4/16 Andi80018 válasza:
Én Skechers, normál sportcipőt vettem, aminek van sarok kiképzése, sose adok rá egyenes talpú cipőt. A cipő típusa nem lényeg nálunk tesire.
5/16 anonim válasza:
Könnyű futócipőt veszek minden évben, mert a hagyományos tornacipő mindenhol töri a lábát.
6/16 anonim válasza:
Kényelmes legyen neki és fogja a bokáját.A Skechers cipők nagyon kényelmesek.
7/16 anonim válasza:
Nálunk csak fehértalpú lehet, így olyan fehértalpú sport cipőt, amit kapok rá és kényelmes is. 40est kell idén venni, nem lesz egyszerű.
8/16 Andi80018 válasza:
Aztaa, hány éves a fiad, hogy 40-es lába van? Alsós?
9/16 anonim válasza:
Most lett 10, évvesztes. Most megy 4-be.
10/16 Andi80018 válasza:
Az igen, biztos jó magas. :-) Nekem decemberben lesz 10, és még a 34-es jó rá most.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!