Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülők!Legyen érzékenyítés az...

Szülők!Legyen érzékenyítés az iskolákban a gyerekek számára?

Figyelt kérdés

Az LMBTQ+ emberekről lenne ez az érzékenyítés.

Kötelező legyen,vagy választható?

2021. jún. 17. 15:41
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
75%
"Semmi bajom a melegekkel, felőlem smárolhatnak is az utcán, gyerekemet is erre fogom nevelni, de mi a francért kellene erről érzékenyítő óra? " Mert attól hogy te normális vagy, ku.rva sok a tahó aki úgy véli: bánthatja, alázhatja azokat akik nem olyanok mint ő. És az ő gyerekeik nem fognak otthon épeszű példát látni.
2021. jún. 20. 15:37
 22/52 anonim ***** válasza:
88%
A normális emberek gyereke meg (akik leszarják azt ami nem tartozik rájuk, pl más szexualitását) nem fognak újdonságot hallani.
2021. jún. 20. 15:39
 23/52 anonim ***** válasza:
77%

21-es. Éppen ez az. Elég ha a társadalom elfogadó a gyerek körül, és ők normálisan kezelik azt aki "más", eltér a széles átlagtól.

Ha valaki "tahó" családban nevelkedik, az iskolai érzékenyítő óra nem lesz jelentős hatású.

DE- a törvény, az oktatás, a tiltott könyvek, egy dolog.. megállíthatatlan, tizenéves gyerekek kezében okostelefon, instagram, netflix stb.. mindenképpen meg fogják tudni fiatalkorukban már, hogy sokféle ember létezik.

2021. jún. 21. 08:30
 24/52 anonim ***** válasza:
85%
Csakhogy a társadalom nem elfogadó. A gyerekek meg azt tanulják amit látnak. A bu.zizást, ku.rvázást, gyűlölködést.
2021. jún. 21. 10:48
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
Sok más téren is lehetne...
2021. jún. 21. 23:33
 26/52 anonim ***** válasza:
100%

Rányomtam a "Legyen és minden gyereknek kötelező is legyen"-re, de csak akkor ha jól is csinálják.

Csak mert egy másik kérdés kapcsán is eszembe jutott, hogy kb 11.-ben az emberi szaporodásnál a biosztanárnő a megszakításos és naptár módszeres védekezést is a rendes védekezések közé sorolta. Mi meg ott néztük egymást, mert azok mindenek csak nem biztonságosak... De ezt egy kisgyerek persze még nem tudja.

2021. jún. 24. 14:34
 27/52 anonim ***** válasza:
32%

Ne legyen érzékenyítés!!

Mindenki otthon érzékenyítsen ha akar,de ez olyan mint a vallás, ha én nem akarom xy vallást akkor csak amiatt az 1-2 szülő miatt( a 30-ból) had ne kelljen alkalmaznom az ő nevelési elvét csak mert a kisebbség hangosabb, mint a többség.

Lassan már mindenkinek több joga van mint nekem csak mert nem vagyok biszex,meleg, leszbi, transz, fekete, arab stb. Én "csak" egy sima fehér, heteró vagyok...

2021. jún. 24. 14:51
 28/52 anonim ***** válasza:
21%

Tudod, 27es,az már manapság egy rémisztő képződmény.. (Niedermüller szerint legalábbis).

Mindenesetre, amikor az 5 éves kislányunk úgy jött haza az óvodából, hogy szerelmes Hannába, felvilágosítottuk az apjával, hogy egy kislány csak egy kisfiúba lehet szerelmes.

Ez is egyfajta érzékenyítés. Csak a normalitás felé. Ami manapság ritka, mint a fehér holló. Sajnos.

2021. jún. 24. 16:46
 29/52 anonim ***** válasza:
70%
"Mindenesetre, amikor az 5 éves kislányunk úgy jött haza az óvodából, hogy szerelmes Hannába, felvilágosítottuk az apjával, hogy egy kislány csak egy kisfiúba lehet szerelmes." vagyis a gyereked szemébe hazudtatok? Na ezért kell az iskolai megoldás :(
2021. jún. 24. 18:26
 30/52 anonim ***** válasza:
3%

Egy 5 éves gyerek tanulja csak meg a normalitást.

Elferdülni ráér később is, amikor már tudja, kicsoda-micsoda.

Vagy mit kellett volna válaszolnom egy 5 évesnek? Hogy jól van, kislányom, akkor mától leszbikus vagy???

Érted,5 éves!! Nehogy már ilyenekkel tömjem a fejét...

Van homoszexuális ismerősöm, sőt, diákom is volt már, aki meleg volt. Egy rossz szavam, egy rossz nézésem nem volt soha!

De egy 5 éves gyereket nem fogok megrontani ilyenekkel, az biztos.

Szerencsére mostmár a törvény is akadályozza az ilyesmit.

2021. jún. 24. 21:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!