Szülők!Legyen érzékenyítés az iskolákban a gyerekek számára?
Az LMBTQ+ emberekről lenne ez az érzékenyítés.
Kötelező legyen,vagy választható?
1:
Érzékenyítésnek nevezhetjük mindazt a tudatos vagy tudattalan, tervezett vagy spontán befolyásolást, nevelést, mely attitűdalakító hatásával odafigyelésre, empátiára és a „normálistól”, a megszokottól való eltérés elfogadására nevel.
Így tehát az érzékenyítés bármilyen fizikai vagy szellemi károsodás, külső jegyekben tükröződő, mások számára látható eltérés (legyen az akár bőr-, vagy hajszín) vagy egy állandó, megváltozhatatlan állapot, helyzet elfogadására nevel, valamilyen katarzis élmény által.
Ti ezt elhiszitek, hogy minden ember ugyanolyan?
Nem az.
A fekete, az nem fehér. A mozgássérült, nem tud mozogni.
Van aki okosabb, ügyesebb, szebb nálam, van aki nem.
Nem vagyunk egyformák.
A pedofil, gyilkos, rabló nem ugyanolyan, mint bárki más. A melegek sem.
A gyerekekre pedig nem kell a fertőt ráerőltetni,látnak életük során eleget, semmi szükség a nyomatására.
13
Szóval a melegseg ferto?
Ha valaki fekete, attol meg nem ugyanolyan EMBER?
Te hül*e vagy, vagy csak tetteted?
Semmi szükség erre, a gyerekek alapból nem mind elfogadók, sőt a gyerekek tudnak a legdurvábbak lenni(tapasztalat). Aki akarja empatikusnak, elfogadónak neveli a gyerekét aki meg alapból nem így neveli azt a gyereket 1 óra nem fogja áttéríteni,de igazából 100 se...
Nem a melegség a bűn, hanem az amikor csak a saját vélemény miatt már én vagyok a szenny alak és itt nem azt értem, hogy leszólom az utcán, hogy "fúj b..zi vagy" hanem a barátaimmal beszélgetünk erről egy padon, csendesen a témáról és máris jön egy meleg és megsértődik és ő sérteget minket,de ugye az más
kb. a nem minden rasszista fehér,de minden fehér rasszista felfogás
álszent ez az érzékenyítős dolog mert csak nekünk heteróknak kell bizonyítani,de fordítva ez már nem igaz.
Ne legyen. Én a gyerekeket ebből kihagynám. Mégpedig azért, mert a kicsik ehhez kicsik, a nagyok=kamaszok pedig épp keresik önmagukat. Előbb hadd találják meg!
Viszont főiskolákon, egyetemeken, tehát 18 év felett minden további nélkül elfogadom, hogy szabadon választható előadásként megtekinthető legyen egy ilyen előadás.
Én inkább az idősek, sérültek, autisták felé érzékenyítenék(de hülye szó ez...)
Több értelme lenne.
"Ti ezt elhiszitek, hogy minden ember ugyanolyan?"
Az ugyanolyan meg az ugyanolyan emberi jogai vannak, 2 külön dolog, és ha beszélnéd értenéd a saját anyanyelved nem okádtad volna ide ezt a baromságot. Nem vagyunk ugyanolyanok, bámulatos módon klónok sem vagyunk igen, attól még ugyanolyan emberi jogok illetnek meg minket. Akkor is ha egyikünk kevésbé szép vagy ügyesebb, vagy épp meleg.
Az hogy aki nem olyan mint te egyenlő "fertő" az meg pont tükrözi az értelmi szintedet, pont elég lett volna ennyit ideírni.
Pedofilokat gyilkosokat idekeverni..
.rájuk a btk megfelelő pontja vonatkozik. Hihetetlen ostobaság lakozik a febedben, vicces ahogy próbálsz okosan érvelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!