Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kéne az iskolákban LMBTQ+...

Kéne az iskolákban LMBTQ+ érzékenyítés?

Figyelt kérdés
Amit nem csak szakemberek,hanem pl. a pride-osok is tarthatnának.

2021. jún. 16. 15:34
A kérdező szavazást indított:
Mindenképp kéne minden gyereknek LMBTQ+ érzékenyítés
Legyen,de ne legyen senkinek se kötelező és előtte szóljanak a szülőknek is
Semmiképpen se legyen az iskolákban semmilyen érzékenyítés sem
84 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
15%
Már van LMBTQ+ is?
2021. jún. 16. 15:39
 2/59 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ, konkrétan mit takar az érzékenyítés.
2021. jún. 16. 15:41
 3/59 anonim ***** válasza:
21%
ugyis megkapják a sok szart a netflixtől meg az hbo tol, kár hogy azt nem tudja szabályozni a kormány
2021. jún. 16. 15:41
 4/59 anonim ***** válasza:
51%

Nem. Nekem se volt annó ilyen az iskolában, mégis megtanultam, hogy kik a melegek, és kik a heterok, stb stb, sőt csesztetni sem csesztetek senkit a nemi identitása miatt.

Nagyon átestünk a ló túloldalára, oké, fogadják el a melegeket, miért is ne, eddig se volt annyira homofób az ország szerintem, mivel ha nem tetszett a homokosság, mint jelenség, akkor nem volt az arcodba tolva, nem kellett vele foglalkoznod, ha volt cikk is róla, akkor tovább görgetted, vagy elkapcsoltad a TV-t, ha volt meleg pár az utcán, max nem néztél oda, te sem nyaggattad őket, ők se téged.

Erre most már mindenkinek melegzászlós profilkéo, és nem tudod nem elkerülni a melegséget, mint jelenség, mert mindenhonnan a pofádba van tolva, nekem se szimpatikus ez a dolog, egész eddig nem is érdekelt, de már kezdi felbszni az agyam, mert mindenhol ezt látom vagy hallom.

2021. jún. 16. 15:42
 5/59 anonim ***** válasza:
67%

Nem! Nem kellene! Tolerancia kellene és az, hogy ennek egyik irányba se legyen propagandája. Sem reklám mellette, mint a NER ideje alatt 1 hónapossá tett pride, sem ellene mint amikor a NER által pórázon tartott MiHazánkosokat rácsibészeltetik a témára.

Ha nem lenne ennyire központban a dolog sokkal kevesebb embert sem zavarna. De aNER-nek kell a gyűlöletkapmány, a Magyarok meg mindig is kivállóak voltak abban hogyan kell f@$zságok miatt egymás torának esni. BRAVO!

2021. jún. 16. 15:43
 6/59 anonim ***** válasza:
74%

Az LMBTQ+ az azt jelenti, hogy leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, vagy queer. A + az csak azt jelenti, hogy ilyen.

Amúgy szerintem valamilyen szinten kéne, hogy a gyerekek is tudjanak arról, hogy ez nem elítélendő, teljesen normális dolog. Így elkerülhrtő lenne rengeteg meleg diák zaklatása, lelki bajainak kialakulása és öngyilkossága.

2021. jún. 16. 15:43
 7/59 anonim ***** válasza:
34%
Egyszerű, ha megtudom, hogy az én gyerekemet a beleegyezésem nélkül, intézményesített formában valaki érzékenyíteni akarja, akkor én meg azt fogom az ő beleegyezése nélkül úgy elérzékenyíteni, hogy tényleg nem fogja tudni, hogy ő akkor most fiú- e, vagy lány!!
2021. jún. 16. 15:46
 8/59 anonim ***** válasza:
46%
7-es és miért? Van erre magyarázatod, vagy csak azért, mert más? Ha csupán az utóbbi miatt, akkor remélem, hogy elveszik a gyereked valamiért, jobban jár a nevelőotthonnal, mint egy ilyen bunkó, erőszakos szülővel.
2021. jún. 16. 15:49
 9/59 anonim ***** válasza:
39%
Nem "kéne", hanem KELL és pont.
2021. jún. 16. 15:53
 10/59 anonim ***** válasza:
62%

Az érzékenyítés az nem egyenlő a népszerűsítéssel, sem a propagálással. Javaslom nézz utánna egy értelmező szótárban, ha nem tudod a szavak jelentését.

Az érzékenyítés célja az lenne, hogy ne ítéljék el a gyerekek a melegeket, a szülőktől (olyanok, mint a 7-es, akiket még szülőnek is meredek nevezni) hallott baromságok alapján. De attól, hogy elmondod, hogy a melegség nem természetellenes, teljesen normális és nem szégyellnivaló tulajdonság, az nem lesz népszerűbb.

2021. jún. 16. 15:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!