Kéne az iskolákban LMBTQ+ érzékenyítés?
Nem. Nekem se volt annó ilyen az iskolában, mégis megtanultam, hogy kik a melegek, és kik a heterok, stb stb, sőt csesztetni sem csesztetek senkit a nemi identitása miatt.
Nagyon átestünk a ló túloldalára, oké, fogadják el a melegeket, miért is ne, eddig se volt annyira homofób az ország szerintem, mivel ha nem tetszett a homokosság, mint jelenség, akkor nem volt az arcodba tolva, nem kellett vele foglalkoznod, ha volt cikk is róla, akkor tovább görgetted, vagy elkapcsoltad a TV-t, ha volt meleg pár az utcán, max nem néztél oda, te sem nyaggattad őket, ők se téged.
Erre most már mindenkinek melegzászlós profilkéo, és nem tudod nem elkerülni a melegséget, mint jelenség, mert mindenhonnan a pofádba van tolva, nekem se szimpatikus ez a dolog, egész eddig nem is érdekelt, de már kezdi felbszni az agyam, mert mindenhol ezt látom vagy hallom.
Nem! Nem kellene! Tolerancia kellene és az, hogy ennek egyik irányba se legyen propagandája. Sem reklám mellette, mint a NER ideje alatt 1 hónapossá tett pride, sem ellene mint amikor a NER által pórázon tartott MiHazánkosokat rácsibészeltetik a témára.
Ha nem lenne ennyire központban a dolog sokkal kevesebb embert sem zavarna. De aNER-nek kell a gyűlöletkapmány, a Magyarok meg mindig is kivállóak voltak abban hogyan kell f@$zságok miatt egymás torának esni. BRAVO!
Az LMBTQ+ az azt jelenti, hogy leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, vagy queer. A + az csak azt jelenti, hogy ilyen.
Amúgy szerintem valamilyen szinten kéne, hogy a gyerekek is tudjanak arról, hogy ez nem elítélendő, teljesen normális dolog. Így elkerülhrtő lenne rengeteg meleg diák zaklatása, lelki bajainak kialakulása és öngyilkossága.
Az érzékenyítés az nem egyenlő a népszerűsítéssel, sem a propagálással. Javaslom nézz utánna egy értelmező szótárban, ha nem tudod a szavak jelentését.
Az érzékenyítés célja az lenne, hogy ne ítéljék el a gyerekek a melegeket, a szülőktől (olyanok, mint a 7-es, akiket még szülőnek is meredek nevezni) hallott baromságok alapján. De attól, hogy elmondod, hogy a melegség nem természetellenes, teljesen normális és nem szégyellnivaló tulajdonság, az nem lesz népszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!