Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kéne az iskolákban LMBTQ+...

Kéne az iskolákban LMBTQ+ érzékenyítés?

Figyelt kérdés
Amit nem csak szakemberek,hanem pl. a pride-osok is tarthatnának.

2021. jún. 16. 15:34
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
51%
Nem kéne.
2021. jún. 16. 16:01
 12/59 anonim ***** válasza:
91%

Őszintén szólva,az elfogadásra otthon kellene "nevelni" egy gyereket, a kezdetektől. Akkor természetes lesz neki ,hogy nem csak ellenkező nemű emberek szerethetik egymást.

De a gyerek alapvetően olyanná válik,amilyen példát lát maga előtt . Ezek az iskolai felvilágosító órák 14-15 évesen már sz@rnak a pofon kategória,addigra kialakult képe van az embernek a világról ,és ha a szülők rasszisták,homofóbok,intoleránsak akkor (valószínűleg) a gyereket nem fogja meghatni az "érzékenyítés" .

Fiatal,óvodás gyerekeknél én ellenzem a bárminemű szexuális felvilágosítást direktben. Ha kérdeztek valamit őszintén válaszoltam a saját szintjüknek megfelelően, sosem találtunk ki meséket vagy hazugságokat. De szerintem ennél többre nincs szüksége egy ekkora gyereknek. Az a legjobb,ha szép lassan "csordogál" hozzá az információ pici korától kezdve,mert így természetessé válik számára a téma.

Illetve az olyan típusú "érzékenyítést" mélységesen ellenzem ,amikor mondjuk queer-ek mennek 4-5 éves gyerekekhez "előadást tartani" Kanadában pl. Alapvetően a mi családunk (az idősebb generáció is) nagyon toleráns és liberális szellemiségű ,de szerintem mindennek meg van a maga helye és ideje..

Persze mi itt Mo.-n a másik véglet felé haladunk,mintha visszafelé fejlődnénk ebben a tekintetben (is) szóval ilyen elmeroggyant genderlobbitól nem tartok . Eddig is nagon rasszisták és homofóbok voltak itt az emberek,ez csak súlyosbodni fog..

2021. jún. 16. 16:04
 13/59 anonim ***** válasza:
21%
De, nagy paraszt vagy 12-es, azt mondod a 7-esre, hogy nem nevezhető szülőnek és még neked áll följebb?!?! Tudod, mit tényleg olyan kéne legyen az érzékenyítés, ahogyan leírtad, de ma már rég nem olyan és átment propagandába! Javaslom ne ülj föl ennyi liberalista agyhalott hülyeségre!
2021. jún. 16. 16:09
 14/59 anonim ***** válasza:
71%
15-ös, a 7-es csupán annyiért verne meg valakit, mert az elmond egy olyan témát a gyerekének, amiről a szülőnek kellett volna beszélni, csak az szart rá. Szerintem az ilyen nem szülő! Korlátozza a szexuális neveltetését a gyerkenek, amivel neki árt és az összes melegnek is. Úgyhogy igen, nekem all följebb és szerintem nem lehet ezért parasztnak nevezni. Egy kicsit személyeskedő véleménnyel reagáltam egy alpári, diszkriminatív, káros hozzászólásra.
2021. jún. 16. 16:13
 15/59 anonim ***** válasza:
0%
Lehet parasztnak nevezni és nem neked áll följebb!
2021. jún. 16. 16:17
 16/59 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy lehet parasztnak nevezni, nem mondtam, hogy nem lehet, szíved joga, hogy miként hívsz. Én azt írtam, hogy szerintem nem vagyok az. Érvet meg továbbra sem látok a 7-es válaszoló mellett, holott én elég sokat felsoroltam ellene.
2021. jún. 16. 16:21
 17/59 anonim ***** válasza:
32%
A 7-esnek igaza van, óvodás korban még a nemi idenditás nem forrott ki ezért formálható, ez igaz a kiiskoláskorra is, nem szabad ezt megengedni!
2021. jún. 16. 16:35
 18/59 anonim ***** válasza:
36%

A nemi identitás kiforrottsága is kérdéses, nem igazán meghatározható, hogy belénk kódolt-e, vagy, ha nem, akkor hány éves korra alakul ki. Viszont például a nemi identitás nem egyenlő a szexuális identitással. Tehát a homoszexualitásnak, vagy a biszexualitásnak semmi köze a nemi identitáshoz.

Amúgy gondolom az itt válaszolóknak semmi baja nem lenne, ha a gyereknek egy heteroszexuális kapcsolatról beszélnének, holott a homoszexualitás és a heteroszexualitás nagyrészt ugyanaz (ugyanúgy szexuális irányultságok), az egyedüli különbség a nemek felépítése a párkapcsolatban.

2021. jún. 16. 16:40
 19/59 anonim ***** válasza:
27%
20-as, attól függatlenül, hogy az egyik aberráltság a másik meg nem tényleg unagynazok!
2021. jún. 16. 16:42
 20/59 anonim ***** válasza:
39%
Elég értelmetlen ez a vita. Én szívesen írom ezer és egy indokot arra, hogy a homoszexualitás miért természetes, normális és arra is, hogy a homofóbia miért természetellenes és normálatlan, de valószínűleg úgyse érdekelne senkit. Azt tudom, hogy ennek az ellentétéről érveket nem fogok kapni, mert egy normális érvet sem tudtok felhozni. Nem is csodálom, ez a homofób szülők eredménye, akik elcseszték a gyerekeik felfogását.
2021. jún. 16. 16:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!