Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülők!Legyen érzékenyítés az...

Szülők!Legyen érzékenyítés az iskolákban a gyerekek számára?

Figyelt kérdés

Az LMBTQ+ emberekről lenne ez az érzékenyítés.

Kötelező legyen,vagy választható?

2021. jún. 17. 15:41
A kérdező szavazást indított:
Legyen és minden gyereknek kötelező is legyen
Legyen,de csak választhó legyen
Ne legyen senkinek sem
151 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
65%
Mi az, hogy érzékenyítés?
2021. jún. 17. 15:53
 2/52 anonim ***** válasza:
67%

A kötelezőre nyomtam. Azert, mert nagyon sokan ugysem jaratnak ra a gyerekuket, igy egy ido utan meg jobban kivalnanak az elfogado emberek az elutasitoaktol.

Nyilvan nem propagandára szavazok, hanem erzekenyitesre (bar a kormanynak a ketto ugyanaz). Nem gondolom, hogy a gyerek meleg lesz attól, hogy rajon, nem csak apu es anyu parok lehetnek a vilagon. Az meg kulon vicc, hogy 18 eves korog vezettek be a torvenyt. Vicc, hogy mit gondolnak egy 14-18 eves fiatal értelmi szintjéről.

Legkozelebb mi jon, ha en veszem meg a 16 eves gyerekemnek a konyvet a Libriben, amiben egy meleg par van, akkor ha kitudodik megyek a böribe propaganda terjesztese vaddal?

2021. jún. 17. 15:56
 3/52 anonim ***** válasza:
83%

1#

Hogy már az iskolában van felvilágosító óra arról, hogy a homoszexuális, a fekete, es a tolókocsis ember is ugyanolyan ember mint mi.

Most meg behoztak törvénybe, hogy 18 éven aluliak azt hiszem nem vehetnek homoszexualitással foglalkozó könyvet, és az iskolában sem lehet róla szó, mert attól homoszexuálisok lesznek a gyerekek.

2021. jún. 17. 15:59
 4/52 anonim ***** válasza:
83%

De hülye vagy 4es. Mi az hogy bebuzulni??? Ugye tudod hogy ez nem választás kérdése te nagyon okos?

Senki nem lesz meleg csak azert mett tilthak vagy epp propagaljak.

Hihetetlen hogy 2021ben még ilyen sötétség van pár fejben.

2021. jún. 17. 16:24
 5/52 anonim ***** válasza:
89%
A gyerekek nem hülyék. Ugye senki se gondolja, hogy ha az iskolában majd nem lesz évi 1 erzékenyítő óra, akkor majd nem fognak tudni a másságról? A 21. szazadban? Hát szerintem ne a magdinéni érzékenyítsen, mert abból csak a baj van. Érzekenyítsen mindenki otthon szépen.
2021. jún. 17. 16:59
 6/52 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem teljesen fölösleges. Ha a szülő jól neveli a gyerekét úgyis elfogadó lesz, ha pedig a gyerek alapból letojja az egészet akkor a nézete nem fog 1 óra alatt megváltozni, plusz nem ilyen hülyeséggel kéne tömni a fejüket, játékkal kell foglalkozniuk nem pedig ilyen kérdésekkel,gimiben meg e nélkül is tudtunk az ilyen emberekről és magunk eltudtuk dönteni egyetértünk e vele vagy sem.
2021. jún. 17. 17:23
 7/52 anonim ***** válasza:
98%

Nagyon attól függ, hogy pontosan mit tartalmaz pontosan az érzékenyítés. Nem találkoztam még rossz verzióval, de csak az alapján, hogy valaki érzékenyítésnek nevezi, még bármi lehet. Szerintem fontos, hogy halljanak a gyerekek róla, hogy léteznek homoszexuális, de sok más szempontból is eltérő emberek, és azt is, hogy amíg az illető másnak nem árt, addig az ő dolga, hogy mit csinál.

A gyakorlatban sajnos úgy látom, hogy a tanárok simán elnézik az iskolákban a csúfolódást, azt, hogy a gyerekek bántják egymást, az mindegy, hogy homoszexualitás, kövérség, bőrszín vagy mi miatt. Egyik se lenne elfogadható. Lehet, hogy a tanároknak is kéne valamiféle érzékenyítés...

2021. jún. 17. 17:33
 8/52 anonim ***** válasza:
40%
Nem kell érzékenyítés, mert lassan már a hetero lesz a hátrányos helyzetű. Folyton mindenhol ez megy, hogy el KELL őket fogadni és nem az, hogy elfogadhatod ha szeretnéd vagy max tolerálhatod. Nem kéne mindenhol ezt lenyomni az ember torkán hanem amikor már kellőképpen értik a szexualitást magát AKKOR hagyni kell, hogy ki-ki maga eldöntse mit szeretne elfogadni vagy csak tolerálni,de erőltetni az elfogadást nem kéne mert eléggé egyoldalú ez az egész...
2021. jún. 17. 17:40
 9/52 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom más hogy van vele, de kezdem már nagyon unni az egész lmbtq-t, meg az érzékenyítést. Semmi bajom a melegekkel, felőlem smárolhatnak is az utcán, gyerekemet is erre fogom nevelni, de mi a francért kellene erről érzékenyítő óra? Annak kell érzékenyítés aki összerugdossa a melegeket az utcán, nem? Engem nem kell érzékenyíteni, mert soha nem álltam negatívan senkihez, csak azért, mert meleg.

Más kérdés, hogy a pedofíliával nagyon nem kellett volna összemosni a homoszexualitást, ezért megértem ha tüntetnek.

2021. jún. 17. 18:06
 10/52 anonim ***** válasza:
100%

A pedofília nem tartozik ahhoz amit a kormány csinál.

Engem nem érdekel, hogy a gyerekem micsoda. Csak tanuljon, legyen sikeres boldog élete

2021. jún. 17. 18:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!