Ha nem körzetis iskolába iratom a gyereket akkor mi lesz ha bem veszik fel?
Meg pl nálunk 2 iskola van a közelben. Az egyik a körzetes. A másikhoz mar a mi utcánk nem tartozik.
Meg nekem ismerösök azt mondták h a beiratas ugy szokott lenni covid mentes időbe h meg van adva a datum mikor lehet menni beiratni gyereket. Nincsenek jelentkezési lapok.
Tavaly meg a covid miatt az iskolak meg kapták az adatokat a körzetükbe tartozó gyerekekröl es csak Kretába vagy mibe vissza kellett igazolni hogy igen.
Fogalmam sincs hogy idén hogy lesz.
Nem a körzetisbe szeretném ha menne,de azt se szeretném ha a másik nem veszi fel helyhiány miatt pl ,akkor a jegyző a város másik végén lévö iskolaba tegye be
19-es nem lehet hogy te a középiskolai jelentkezésekre gondolsz? Ha jól tudom annak valóban most van a határideje.
De engem az általános iskola érdekel
Szerintem tudom, hogy hány éves a gyerekem, vagy nem? :)
5 éves, szeptembertől megy általánosba. Itt, Magyarországon. Nálunk így van, ahogy írtam.
Nálunk is most kell jelentkezni oviba és általánosba is (két gyerekem érintett, egyik most lesz ovis, másik általános iskolás).
Február 19 nálunk is a határidő
27!
Köszi. Ez érdekes. Mindenütt, ahol néztem, április a határidő.
Debrecenben az összes állami suliba február 19. a jelentkezesi határidő. Nincs kivétel.
A beiratkozás lesz csak áprilisban, de annak a jelentkezés az előfeltétele. Nem irathatod be itt, ha nem jelentkeztél és nem vettek fel.
Sőt az egyetemi ill. egyházi sulikba januárban kellett jelentkezni. Pl: Arany János
"A január 22-ig benyújtott jelentkezéseket február 8-ig bírálják el, az eredményről postai úton értesítik a szülőket."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!