Mikor kezdik tanulni a kémiát és fizikát?
Figyelt kérdés
Hányadik osztályban és hetente hány órát? Fiam szegregált oktatásban vesz részt, de ezek a tantárgyak mennének neki. Sajnos ahol van, ott nem tanítják ezeket, így magánúton kell majd megoldanunk.
Ha valaki tud erről valamit , hogy mégse kelljen magán úton, akkor szívesen veszem azt a javaslatát is.
2020. dec. 14. 11:16
11/12 A kérdező kommentje:
9 írtam privát, de kérlek ne írd ki!
10” ez egy többségi iskolán belül lévő tagozat, ahol gyógypedagógusok tanítanak és nincs kapcsolatuk a többségi résszel.
Nehezen érti az emberi viszonyokat, kapcsolatokat. Szociálisan éretlen. Ezen a téren kb 3 évvel le van maradva.
2020. dec. 18. 16:35
12/12 anonim válasza:
A lányom 7. osztályos, most kezdték a fizikát, kémiát, ugyanaz a tanár tanítja. A kémia heti 1 órában, szinte semmit nem tanultak még, alig a 3. fejezetnél tartanak, 1 hónapja tömegszázalékot számolgatnak. Nagyon gagyi az egész. A fizika ellenben elég kemény, én már lemaradtam, a férjem segít a gyereknek itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!