Mit tegyek ja nincs kedvem fizikát tanulni?
Én mindig suliba tanultam a szünetekbe
Otthon sose. Kivétel, ha valami beadandót kellett csinálni. Na meg az érettségi. Nem is értem a mai diákokat, miért mondják, hogy egesz nap otthon tanulni kell. Ha az órán oda figyelsz, jó jegyzetet készítesz, akkor az a 10 perc szünet bőven elég. Főleg, hogy nem minden tárgyból van mindennap dolgozat. Na meg ott vannak a reggelek is. Akkor legalább friss az agyad még.
Egyetértek a többivel, hogy tanuld meg szünetben.
Engem legutóbb irodalomból hívtak ki felelni, az egész leckéből egy szót se tudtam. Mikor kimondta a tanár a nevem, hogy menjek felelni, csak annyit mondtam, hogy egy pillanat... Gyorsan kinyitottam a füzetet, kulcsszavakat memorizáltam és láss csodát 4-esre feleltem. De a tanár pikkel rám szóval 5-öst is ért volna más tanárnál.
Erőltetve ne tanulj, annak nincs semmi értelme. Amit erőltetni kell az úgyse fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!