Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Milyen praktikakkal tudok...

Milyen praktikakkal tudok könnyen(gyorsan) kémiát es fizikát tanulni?

Figyelt kérdés
Gyors/egyszerű tanulasi praktikákat mondjatok amikkel gyorsan tudok tanulni. Mivel már 7.ota ezért felek az iskolakezdestol hogy nehez lesz a tanulás és hogy rossz jegyim lesznek. Nekem csak ezzel a 2 tantárgyak van bajom a tanulást illetoen. Plusz a matek de arra azt mondták hogy azt érteni kell nem tanulni szóval ha eddig nem nem ment nem is fog annyira mint másnak. Tudom hogy ezeket se csak be kell magolni hanem tudni kell de azert szerintem a kemiahoz nem kell akkora tudás. Az inkabb tanulós tantárgy mint logikai

2020. szept. 1. 18:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Rá kell szánni az időt és ismételni, ennél jobbat nem lehet mondani szerintem.
2020. szept. 2. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!