A gyermeketeknek mi alapján választatok iskolát, mi illetve mik azok, amiket fontosnak tartotok?
Bementek abba az iskolába körülnézni, beszélgetni a tanárokkal?
(Igazából, nem tudom hogy mit kérdezhetnék, ezzel kapcsolatban. Igazából, én még nem vagyok szülő. Egy házi feladathoz kellene írnom erről, minden érdekelne ezzel kapcsolatban.)
Remélem tudtok segíteni.
Köszönöm szépen.
Egy iskola van a városban, oda írattam. :) Ha nagyon rossz lett volna nyilván keresek másikat és hurcolom magammal a gyereket, de szerencsére nem így van, ez egy teljesen átlagos iskola, ahonnan mindenki bejutott abba a középiskolába amelyikbe szeretett volna. Az enyém is simán bekerült a nyelvi előkészítős gimibe, osztálytársa a megye egyik legerősebb gimijébe stb...
Szóval nem bántam meg, sokat jelentett, hogy bármilyen különórára, délutáni tesire bicajjal tudott menni a gyerek, nem kellett buszozgatni.
19 tudod mi az igazi képmutatás? Az, amikor a hozzád hasonlóak megmondják, hogy nekünk szeretni kell őket és állítják, hogy ugyanolyan ha nem jobb az oktatás mint ha nincsenek ilyen gyerekek. Mindezt egy olyan környezetből ahol a büdös életben nem találkoztak igazi putris családokkal.
1-2 normálisabb elmegy egy osztályban, nálunk is volt a sima állami suliban. Egyetlen viselkedészavaros viszont óriási károkat tud okozni, több meg lehetetlenné tesz bármilyen tanulást az osztályban. Márpedig a normális szülő azért szeretné, ha a gyereke tanulna annyit, hogy ne a köteles felvételű középiskolát választhassa csak. Érdekes, hogy mindig csak ezeket kell sajnálni, mert "papírja van" meg "nem tehet róla" az, hogy közben milyen károkat okoznak a normális gyerekeknek valahogy elkerüli a hozzád hasonlók figyelmét. Ha rajtam múlna hoznék egy törvényt, hogy az összes hozzád hasonló gyereke köteles legyen ezekkel egy iskolába járni, úgyis állandóan azt hangoztatjátok, hogy ez mennyire jó. Kíváncsi vagyok egy hónap után hány jogvédő maradna, mikor a saját bőrén tapasztalja milyen ez igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!