Zárkózott kisiskolás gyermeketek hogy viseli a mostani helyzetet?
9 éves, totál antiszociális. Pedig a suliban vannak barátai, szereti mindenki. Most mégsem keresik egymást, nem hiányzik senki neki, sem gyerek, sem suli.
Látom, hogy a többiek néha-néha találkoznak, hallom, hogy vibereznek, messengereznek, de őt nem érdekli, azt mondja, jó így, nem kíváncsi rájuk.
Szerintem komoly gondjaink lesznek szeptembertől.
Kedves 2.válaszoló.
Ugyanez az én fiam is. Ha próbálom szóbahozni, hogy a kerítésen keresztül pl labdázzunk a szomszéd fiúval, mereven elzárkózik. Vagy írjon egyik osztálytársának. Senki és semmi nem hiányzik neki... Nagyon szomorú vagyok, mi lesz így
Nálunk kerítés sincs, panel, harmadik.
Kérdeztem, beszéljek-e osztálytárs anyukájával, sétálni, szaladgálni egyet, de nem szeretné. Elvan a lakásban.
Még a tanítókkal sem kommunikál, ha azok írnak neki, kb tudomásul veszi. Az osztályfőnökkel is én szoktam beszélni.
Mondjuk szerintem sok gyereknél baj lesz szeptembertől. Azt gondolom, az iskolapszichológusok felköthetik a gatyát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!