Elméleti kerdes csak. "kiskapurol". Ha másik iskolába szeretném átiratni a gyermeket és nem akarja(nem is köteles)átvenni senki, de a jelentkezési idöszakokban mondjuk ezt nem közlöm, csak beiratom és felveszik?
Most tapasztalom hogy "börtön"lett az iskola. Azaz ha bármi nyomosabb bajom is lenne mondjuk az oktatokkal(tehát nem költözés vagy hasonlo)és a másik körzetis sulinkba àt akarnàm iratni, egyszerüen hàtat forditanak es elhajtanak.
Azon gondolkodtam(elméleti szinten csak tényleg), ha beiratàsokkor szimplan kitöltök egy jelentkezési lapot hogy vegyék fel elsöbe?
Szoval konkretan okom nincs ra hanem a tanito nem gyözött meg arrol hogy rabizhatom a gyerekem nyugodt szivvel:( Mondhatnàm igy
Es hatalmas a szerepe a pedagogus személyènek a gyermek szemelyisegfejlödesere nezve is.
Félek egyszerüen.
Féltem ennyire a gyermekem "kiadni" a kezemböl ilyen tanito kezébe.
Remélem jól értem azt a katyvaszt amit a kérdező leírt!
Elsős a gyermeke egy körzetes suliban, ami nem tetszik a túlvezérelt anyukának. Ezért kinézett egy másik körzetes sulit ahová lakcímváltozással simán bekerülhet.
Ennek menete: a gyerek lakcímkártyájával és az összes papírjával be kell menni a kinézett körzetes suliba, hogy költözés miatt iskolát szeretnének váltani. Ott az iskola ad egy befogadó nyilatkozatot amit el kell vinni az előző suliba. Ilyenkor nem a legjobb osztályba fog kerülni a gyerek( ha több is van.) hanem ahol éppen hely van.
Mi a garancia, hogy Minta Anyunak fog tetszeni a másik suli?
Nem lehet vele megbeszelni a problemakat, a szobeli beszelgetèstöl elzarkozik meg stb
Nem egyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!