Köteles vagyok átíratni másik oviba?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki,hogy lehet,hogy költözünk 1,5 hónap múlva.
Gyakorlatilag nem lesz messzebb az óvoda,mint most,csak nem gyalogolni kell,hanem tömeg közlekedni. Autóval is 20 perc volt haza a rossz utak miatt,gyalog nekem 1 óra,lányommal már 2 is volt haza az út. Ha elköltözünk,akkor busszal lesz 25 perc kb s majdnem az ovinál tesz le a busz.
S emiatt úgy gondoltam,hogy nem íratnám át,mert egy szuper oviról van szó és lányom is imádja. Szeptemberben kezdte és nem szívesen szakítanám ki onnan.
Fiam idén fogja talán kezdeni és vajon őt is beírathatom,ha nem helyileg lakunk itt,de a tesója ide jár?
2014. jan. 1. 15:58
2/4 anonim válasza:
Nem vagy köteles átiratni, járhat oda továbbra is!
3/4 anonim válasza:
Nem vagy köteles átíratni. Nálunk (Bp.), elsőbbséget élveznek azok a gyerekek is, akiknek a tesója odajár.
4/4 anonim válasza:
Nem kell átiratnod ,sőt a tesót is odaírathatod mert nálunk pesten elönyt élveznek azok akiknek a tesojuk oda jár .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!