Elméleti kerdes csak. "kiskapurol". Ha másik iskolába szeretném átiratni a gyermeket és nem akarja(nem is köteles)átvenni senki, de a jelentkezési idöszakokban mondjuk ezt nem közlöm, csak beiratom és felveszik?
Most tapasztalom hogy "börtön"lett az iskola. Azaz ha bármi nyomosabb bajom is lenne mondjuk az oktatokkal(tehát nem költözés vagy hasonlo)és a másik körzetis sulinkba àt akarnàm iratni, egyszerüen hàtat forditanak es elhajtanak.
Azon gondolkodtam(elméleti szinten csak tényleg), ha beiratàsokkor szimplan kitöltök egy jelentkezési lapot hogy vegyék fel elsöbe?
A börtönt erre èrtem hogy nem lehet kivenni a gyereket es szimplan atiratni mashova.
Csalodtam a tanitoban.
Problemak esetén nem megbeszélö tipus, hanem hàat fordito nem állok szoba veled tipus.mi lesz akkor 8 éven àt ha már most ennyire "intelligens"mint a dedoban, hogy nem szolok hozzàd?
Először is: ha nincs nyomós indok, nem fogják átvenni és az nem nyomós indok, hogy neked nem szimpatikus a tanár.
Kettő: az alsós tanító néni négy évig tanítja a gyerekeket, felsőben más lesz az osztályfőnök és minden tantárgyat más tanár tanít.
Harmadszor: kíváncsi lennék, hogy mi miatt durciztál be? Mire fordít hátat?
Negyedszer: szerinted példás magatartásra, konfliktus kezelésre váll, hogy egy hónap után át akarod íratni a gyerekedet? Konkrétan még tanulni se kezdtek el.
Kérdező, nem bántásból, de neked megvannak az iskoláid? Mert nagyon nem megy neked a szövegértelmezés.
Miért félted? Be se mehetsz az iskolába, nem is találkozhatsz vele, komoylnq nem értem, hogy mi bajod van azzal a tanárral. Írd már le, hogy megértsük, mi vele a baj!
24
1.jeleztem már a kerdesben hogy nem nyomos indok es ezzel at sem vennék. Ezert a kerdes kiskapukrol.
2.tenyleg, 4 évvel kell szamolnom. Megkönnyebbülés:)
3.a tanito jellem nem adott okott a bizalmamra. Nem együttmüködö hanem hierarchikus rendszert tart fenn. Ez önmagàban még csak csak elmegy de nem tudom ha ennyire sok esze van a gyereken vezeti e le ha problema lenne. A jellemtelen emberek màsban sem fognak jellemesen viselkedni
4. Igen erröl irtam.peldas tanar az aki problema esetén megszünteti a kommunikaciot a szülövel es hàtat fordit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!