Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elméleti kerdes csak. "kiskapu...

Elméleti kerdes csak. "kiskapurol". Ha másik iskolába szeretném átiratni a gyermeket és nem akarja(nem is köteles)átvenni senki, de a jelentkezési idöszakokban mondjuk ezt nem közlöm, csak beiratom és felveszik?

Figyelt kérdés

Most tapasztalom hogy "börtön"lett az iskola. Azaz ha bármi nyomosabb bajom is lenne mondjuk az oktatokkal(tehát nem költözés vagy hasonlo)és a másik körzetis sulinkba àt akarnàm iratni, egyszerüen hàtat forditanak es elhajtanak.

Azon gondolkodtam(elméleti szinten csak tényleg), ha beiratàsokkor szimplan kitöltök egy jelentkezési lapot hogy vegyék fel elsöbe?

#iskolai atiratàs
2020. okt. 4. 14:12
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

A börtönt erre èrtem hogy nem lehet kivenni a gyereket es szimplan atiratni mashova.

Csalodtam a tanitoban.

Problemak esetén nem megbeszélö tipus, hanem hàat fordito nem állok szoba veled tipus.mi lesz akkor 8 éven àt ha már most ennyire "intelligens"mint a dedoban, hogy nem szolok hozzàd?

2020. okt. 4. 15:35
 22/47 A kérdező kommentje:
Igazàbol rémeket látok vele kaocsolatban. Mondanàm ugy. A jelleme nem "stimmt" valahogy
2020. okt. 4. 15:37
 23/47 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező neked nem megy az értő olvasás? Igen, ha a lakcímkártya szerint a körzetbe költöztök, akkor felveszik a gyereket, emiatt tartanak fenn pár üres helyet. Teljesen mindegy mikor iratod. Év közben, vagy akkor mikor az elsősöket íratják be, akkor sem lesz több esélye, és nem, nem mehet újra elsőbe...
2020. okt. 4. 15:39
 24/47 anonim ***** válasza:
74%

Először is: ha nincs nyomós indok, nem fogják átvenni és az nem nyomós indok, hogy neked nem szimpatikus a tanár.

Kettő: az alsós tanító néni négy évig tanítja a gyerekeket, felsőben más lesz az osztályfőnök és minden tantárgyat más tanár tanít.

Harmadszor: kíváncsi lennék, hogy mi miatt durciztál be? Mire fordít hátat?

Negyedszer: szerinted példás magatartásra, konfliktus kezelésre váll, hogy egy hónap után át akarod íratni a gyerekedet? Konkrétan még tanulni se kezdtek el.

2020. okt. 4. 15:39
 25/47 anonim ***** válasza:
96%
Nem börtön. Ők nem zárják be a gyereket. Ha viszel egy másik iskolából befogadó nyilatkozatot, hogy ők átveszik, akkor a régi iskola el fogja engedni.
2020. okt. 4. 15:40
 26/47 A kérdező kommentje:
Ja es ez nem ilyen büszkesegi vagy nekem ö nem tetszik tipusu dolog, mindenki olyan amilyen tenyleg. Különözöek vagyunk ezt en elfogadom maximalisan. Hanem a gyerekemet féltem töle valahol.
2020. okt. 4. 15:41
 27/47 A kérdező kommentje:
23 miert ne menne?a logikajat te nem erted. A körzetesbe nem tudom atvetetni mert feröhely meg ize. De nem körzetesbe lakcimvaltpzassal meg at lehet vetetni. Ennyi erövel a mi körzetisünk is felveheti azt aki hozzank jelentkezik at. Feröhely ide vagy oda
2020. okt. 4. 15:43
 28/47 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, nem bántásból, de neked megvannak az iskoláid? Mert nagyon nem megy neked a szövegértelmezés.

Miért félted? Be se mehetsz az iskolába, nem is találkozhatsz vele, komoylnq nem értem, hogy mi bajod van azzal a tanárral. Írd már le, hogy megértsük, mi vele a baj!

2020. okt. 4. 15:46
 29/47 A kérdező kommentje:

24

1.jeleztem már a kerdesben hogy nem nyomos indok es ezzel at sem vennék. Ezert a kerdes kiskapukrol.

2.tenyleg, 4 évvel kell szamolnom. Megkönnyebbülés:)

3.a tanito jellem nem adott okott a bizalmamra. Nem együttmüködö hanem hierarchikus rendszert tart fenn. Ez önmagàban még csak csak elmegy de nem tudom ha ennyire sok esze van a gyereken vezeti e le ha problema lenne. A jellemtelen emberek màsban sem fognak jellemesen viselkedni

4. Igen erröl irtam.peldas tanar az aki problema esetén megszünteti a kommunikaciot a szülövel es hàtat fordit?

2020. okt. 4. 15:46
 30/47 anonim ***** válasza:
86%
A körzetes iskola felveszi a gyereket. A nem körzetes viszont csak akkor, ha van szabad kapacitás. Ennyi. Ha lakcímet változtattok ( amit kemények ellenőriznek, pont az ilyen beíratások miatt) olyanra, amivel a szimpatikus iskola körzetébe kerültök, akkor természetesen nem utasíthatják el.
2020. okt. 4. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!