Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hogy vagytok azzal, hogy az...

Hogy vagytok azzal, hogy az iskolába nem lehet rövidnadrágba menni?

Figyelt kérdés
Gimnáziumba járok és próbálják nyomatékosítani, hogy nem lehet rövidnadrágba járni iskolába. Szerintem egyáltalán nem jogos, ezzel csak azt érik el hogy a gyerekek nem fogadják el a külsejüket.

2020. szept. 25. 19:54
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
83%

"kesobb akarhol dolgoznak vagy munkaruha lesz vagy irodai dress code"

A fenét, nagyon sok munkahelyen pont senkit sem érdekel, mi van rajtad.

2020. szept. 25. 20:28
 12/43 anonim válasza:
82%
Miaf... hát én ilyenről még nem hallottam emberek :D komolyan mondom én ezt még sose hallottam. Jó hogy nem szabják meg hogy pl majd ha jön nyár eleje, bundás nadrágban menjél! :D Istenem 🤦‍♀️ Nem is értem ennek a lényegét...
2020. szept. 25. 20:31
 13/43 anonim válasza:
92%
Előző vagyok, 6-os üzenetére szánnám: igaz amúgy, teljesen megértem amit írtál. Csak nem mindegy hogy valaki p.csa mutogatásra vesz fel rövidnadrágot, vagy azért mert a suli uccsó napjain majd megsül.
2020. szept. 25. 20:36
 14/43 anonim ***** válasza:
13%
Mert nem kell a valagad, melled mutogatni mindenkinek. Utána meg csodálkozik a csaj, ha valaki kedvet kap megerőszakolni. Abban igazat adok a migránsoknak, hogy sok európai nő olyan, mint egy ribi.
2020. szept. 25. 20:38
 15/43 anonim ***** válasza:
22%
Nem kell a szőrös mellkasod, lábad mutogatni mindenkinek. Utána meg csodálkozik a pali, ha valakinek kedve támad leokádni. Ne mutogassátok magatokat, nyáron is vegyetek fel pólót, hosszúnadrágot, mert mi sem vagyunk kíváncsiak a testetekre. Ha nem mutogatnátok magatokat, talán nem erőszakolna meg egy kanos b_zi a kapuljban.
2020. szept. 25. 20:45
 16/43 A kérdező kommentje:
De ez miért is a nők hibája mert megerőszakolja egy férfi? Szerintem itt a férfiakkal van gond nehogy már a nyúl vigye puskát.
2020. szept. 25. 21:10
 17/43 anonim ***** válasza:
88%
Hiába magyarázod neki, mindenről a csúnya, gonosz nők tehetnek az ő egyszerű világszemlélete szerint. Erre mondják, hogy boldogok a lelki szegények. Remélem, hogyha az anyját megerőszakolja egy vadállat, lekever a mutternak egy isteneset, merthogy biztos túl k_urvás volt az a maxi. :D
2020. szept. 25. 21:13
 18/43 anonim ***** válasza:
37%

Áh a fagylalt "visszanyalt"

Nem is vettem észre, hogy nem miért-et írtam 🙂 annyira meglepett a kérdés. De azért nem kell bunkón válaszólni kettes 🙂

1-es válaszoló voltam.

2020. szept. 25. 21:34
 19/43 anonim ***** válasza:
26%

A kettes válaszolónak:

[link]

A kérdésre is válaszolnék: számomra sokkal kihívóbb egy miniszoknya, mint egy rövidnadrág. Gondolom az is tilos. Hosszú szoknya ünnepségre is?

2020. szept. 25. 21:45
 20/43 anonim ***** válasza:
91%

Nem is hallottam még ilyet. Sőt, a mi sulinkban volt olyan, aki egész évben rövidnadrágban járt. Általában csak a "picsanadrágot" nem szokták engedni.

És mi a helyzet a tesiórával? Nálunk alapból kötelező volt a rövidnadrág...

2020. szept. 25. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!