Szerintetek ez megengedett egy 8. os lánynál?
hát igazából mindegy hogy mi mit mondunk. Ha ez a szabály/elvárás akkor be kell tartani.
Amúgy én se jártam sosem rövidnadrágba iskolába
Vannak helyek, ahol tényleg ennyire komolyan veszik. Szerintem is hülyeség, de ez van. Én azt mondom, hogy egyszerűbb betartani ezeket a szabályokat, mint folyton ezek miatt veszekedni a tanárokkal, főleg, hogy 8.-os, szóval már nem marad ott sokáig és szabadultok tőlük...
Én pl. olyan középiskolába jártam (nem vallásos, hanem egy szimpla mezei gimi), ahol fiúknak és lányoknak sem szabadott térdnél rövidebb nadrágot és pántos felsőt felhúzni. Gondolhatod, hogy tavasszal, május és június környékén, mikor már meleg van és tűz a nap mégis ki a franc akar hosszú nadrágban mászkálni... Tilos volt, benne volt a házirendben. Ha valakit megláttak rövidnadrágban vagy egy combközépig érő szoknyában, pántos felsőben, akkor hazaküldték, sőt még olyan is volt, hogy tanításon kívül, egy iskolai programról is hazaküldtek valakit, mert rövidnadrág volt rajta. Valamint olyan is volt, hogy valakit azért küldtek haza, mert szaggatott farmert viselt az iskolában...Hülyeség, nem értek vele egyet, de ez van. Mi sem tudtunk mit csinálni, pedig voltak bent szülők is stb., de az igazgató túl begyöpösödött volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!