Tilos az iskolában rövidnadrágot viselni, csak nekünk van ez így?
Figyelt kérdés
Az én iskolámban (általános) tilos rövidnadrágot felvennünk. Mindegy milyen meleg van, mindegy mennyire éget minket a nap és megsülünk, max. térdig érő nadrágban lehet jönni. Nagyon idegesítő... csak nekünk van ez így?2014. máj. 21. 14:11
1/17 anonim válasza:
Nem, bizonyos egyetemeken is "betiltották".
2/17 anonim válasza:
Nálunk is így van.
max térdig érő nadrágban lehet menni,de nálunk senki nem panaszkodik emiatt.
3/17 anonim válasza:
Nálunk lehet rövidnadrágban is menni, sőt az egyetemen is.
4/17 anonim válasza:
Nagyon helyes. Tavaly is láttam reggelente lányokat bugyi méretű nadrágban iskolába menni. (Ált suli mellett van a vonat megállója.) Az ilyen hossz nem iskolába való, de sokszor még utcára se. A legjobb az, hogy mivel "nadrág" ezért a lányok nem zárt lábbal ülnek, és jó esetben csak a bugyijuk látszott ki, de néha több is.
5/17 anonim válasza:
Én az ilyet nem értem... rövidben azért megy az ember mert melege van, teljesen normális dolog... mi a fene gond van ezzel néhány helyen?
6/17 anonim válasza:
Mikor én voltam gimis 5 éve, akkor nálunk nem lehetett rövidnacit venni azzal a jelszóval, hogy nem a strandon vagyunk. Szerintem nem volt ezzel semmi baj. Akinek meleg volt hosszú nadrágban, az térdig érő bermudában vagy hosszabb, lengébb szoknyában járt.
7/17 anonim válasza:
A nálunk az egyetemen hoznának egy ilyen szabályt, másnap mindenki fürdőruhában menne be előadásra...
9/17 anonim válasza:
hát vannak akik olyan "nadrágot" hordanak, hogy ki van belőle az egész seggük. innentől kezdve nem csodálom hogy néhány helyen be van tiltva, meg sokazor hallottam hogy nem illik suliba rövidgatyába menni. (bocs ha értelmetlenek voltak a mondatösszefüggések :D )
10/17 anonim válasza:
Nálunk hétköznap nem szólnak miatta, de ha misére megyünk, pár csajt mindig szélre állítanak, mert "túl rövid a nadráguk". Sosem fogom megérteni a logikát emögött: Rohadt meleg van, már ma is az volt, jól esett rövidnadrágban flangálni. Persze nem kihívó, bugyinak simán hordható darabokról beszélek. Szerencsére nem tiltják, mint a sapkát vagy ilyesmi. Sok helyen nem tolerálják, ami szerintem egyenesen baromság. Ha meleg van, akkor úgy kell öltözni, kire lenne rossz hatással egy kivillanó comb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!