Tilos az iskolában rövidnadrágot viselni, csak nekünk van ez így?
Én egy katolikus általánosba járok, de szerencsére nekünk engedik a rövidnadrágot, csak az alsónemű villantásokat nem tűrik. Nekünk eredetileg benne van a házi rendben, de szerencsére ilyen melegben magasról tesznek rá.
Szerintem is nagy baromság, amit az iskolátokban csinálnak. Sajnállak :(
"Mindegy milyen meleg van, mindegy mennyire éget minket a nap és megsülünk"
Te csak a lábadat akarod mutogatni, az a bajod. Ha annyira éget a nap, akkor pont százszor praktikusabb, hogy ektakard a bőrödet egy könnyű, lenge vászonnadrággal. Elég szomorú különbben, hogy otthon nem tanítják meg nektek, hogy a punciig érő rövidnadrágok nem iskolába valók, ezért az iskola kényszerül rendeletben megtiltani a ribis külsőt.
Na azért a combközépig érő rövidnadrágot ne keverjük össze a pics@gatyákkal. Nem értem miért ne lehetne az előbbiben iskolába menni.
És ha olyanba megy a gyerek, akkor mit csinálnak? Hazaküldenék átöltözni? Akkor inkább vissza se engedném.
#10-es vagyok.
"Ez egy iskola" -Ahova azért jövünk, hogy tanuljunk, a lehető legkevesebb zavaró tényező nélkül, például nem sz*rrá sülve az amúgy is meleg és fülledt osztályteremben.
"Vannak olyan fiúk..." -Akik nem tudják türtőztetni magukat egy comb látványától? Szerintem ebben az esetben nem a lánnyal van a probléma...
Továbbra is tartom a véleményem, hogy egy sima rövidnadrág nem a világ vége. Jó lábam van, meleg van, semmi kedvem egy térdnadrágban járkálni, ami egyébként is összenyom optikailag.
Na, akkor még egyszer: NEM! pics@gatyáról van szó, sima rövidnadrágról, semmi "ribi"ség nincs a témában, vagyis ebben, biztos nem.
Remélem most már megenyhülnek és nem szólnak, mert az eggyel felettünk járó lány is abba ment, és láthatólag tök jól elvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!