Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tilos az iskolában rövidnadrág...

Tilos az iskolában rövidnadrágot viselni, csak nekünk van ez így?

Figyelt kérdés
Az én iskolámban (általános) tilos rövidnadrágot felvennünk. Mindegy milyen meleg van, mindegy mennyire éget minket a nap és megsülünk, max. térdig érő nadrágban lehet jönni. Nagyon idegesítő... csak nekünk van ez így?

2014. máj. 21. 14:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem olyan rövidnadrágról beszélek, amin ki van egy lánynak a feneke. Simában sem lehet majd menni, a dög melegben sem azzal az indokkal, hogy "ez egy iskola". Másrészt azt is mondták, hogy "vannak olyan fiúk"... szóval értitek. Annyira nagy baromság!
2014. máj. 21. 17:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Én egy katolikus általánosba járok, de szerencsére nekünk engedik a rövidnadrágot, csak az alsónemű villantásokat nem tűrik. Nekünk eredetileg benne van a házi rendben, de szerencsére ilyen melegben magasról tesznek rá.

Szerintem is nagy baromság, amit az iskolátokban csinálnak. Sajnállak :(

2014. máj. 21. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

"Mindegy milyen meleg van, mindegy mennyire éget minket a nap és megsülünk"

Te csak a lábadat akarod mutogatni, az a bajod. Ha annyira éget a nap, akkor pont százszor praktikusabb, hogy ektakard a bőrödet egy könnyű, lenge vászonnadrággal. Elég szomorú különbben, hogy otthon nem tanítják meg nektek, hogy a punciig érő rövidnadrágok nem iskolába valók, ezért az iskola kényszerül rendeletben megtiltani a ribis külsőt.

2014. máj. 22. 02:36
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

Na azért a combközépig érő rövidnadrágot ne keverjük össze a pics@gatyákkal. Nem értem miért ne lehetne az előbbiben iskolába menni.

És ha olyanba megy a gyerek, akkor mit csinálnak? Hazaküldenék átöltözni? Akkor inkább vissza se engedném.

2014. máj. 22. 11:00
 15/17 anonim ***** válasza:
67%

#10-es vagyok.

"Ez egy iskola" -Ahova azért jövünk, hogy tanuljunk, a lehető legkevesebb zavaró tényező nélkül, például nem sz*rrá sülve az amúgy is meleg és fülledt osztályteremben.

"Vannak olyan fiúk..." -Akik nem tudják türtőztetni magukat egy comb látványától? Szerintem ebben az esetben nem a lánnyal van a probléma...

Továbbra is tartom a véleményem, hogy egy sima rövidnadrág nem a világ vége. Jó lábam van, meleg van, semmi kedvem egy térdnadrágban járkálni, ami egyébként is összenyom optikailag.

2014. máj. 22. 15:26
 16/17 anonim ***** válasza:
És másoknál a szandált megengedik e? Én amikor katolikus iskolába jártam nem.
2014. máj. 23. 11:53
 17/17 A kérdező kommentje:

Na, akkor még egyszer: NEM! pics@gatyáról van szó, sima rövidnadrágról, semmi "ribi"ség nincs a témában, vagyis ebben, biztos nem.

Remélem most már megenyhülnek és nem szólnak, mert az eggyel felettünk járó lány is abba ment, és láthatólag tök jól elvolt.

2014. máj. 23. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!