Az egyik osztálytársa "rászállt" a lányomra az iskolában Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
7-8 éves gyerekekről van szó. Az én lányom visszafogott, béketűrő, sajnos túlságosan is. A másik kislány azt csinálja, hogy pl. ha az én lányom játszik valakivel, akkor odamegy hozzájuk, és szó szerint elráncigálja a másik gyereket onnan, és így a lányom egyedül marad. Ha csapatban játszanak, akkor kitiltja a lányomat a játékból, elküldi, hogy "te nem játszhatsz". Valahogy mindig odafurakodik, és úgy intézi, hogy az én gyerekem egyedül maradjon. Tavaly is így volt. Reménykedtem benne, hogy ennyi kihagyás után (online oktatás, nyári sz<net) ez megváltozik, békén hagyja a lányomat, de nem... egyébként egy nagyszájú, az akaratát a másikra erőszakoló gyerekről van szó, aki sajnos simán "lenyomja" az én lányomat. A tanárok megígérték, h odafigyelnek, de vagy valószínűleg nem foglalkoznak vele, csak engem nyugtattak ezzel. A kislány szülei megmondták, hogy "ők nem szólnak ebbe bele, majd a gyerekek lerendezik egymás között". Ti mit tennétek a helyemben? Volt már hasonló szituációban valaki közületek?2020. szept. 22. 09:33
21/23 anonim válasza:
Az én lányomat mindig csúfolta az egyik osztálytársa,pedig szerette a lányomat,mindig vele akart játszani de akkor is elakarta nyomni mindig. Minimum 3x szóltam az ofőnek,a lányom sem hagyta magát de nem hagyta abba. Én egyszer elkaptam a kisasszonyt és igenis elmagyaráztam neki,hogy jobb lesz ha abba hagyja ezt a csúnya viselkedést. Nálunk bevált.
22/23 anonim válasza:
Nalunk is volt egy kisnlany,aki mar elso heten kiszurta az enyemet es minden nap piszkalta,lokdoste. En nem ertem ezeket a gyerekeket,ezt latja otthon? Egy 7 eves nem tudja megvedeni magat,foleg ha felos. En irtam messengeren anyukanak,hatarozottan,utana ha megint elofordulna,azonnal osztalyfonok,ha meg ugyse ,akkor kernek szemelyes talalkozot. Azert alljon mar meg a menet. Mas hulye gyereke miatt az enyem ne szenvedjen!
23/23 anonim válasza:
Én keresnék szakembert, aki segít a lányomnak megtanulni kiállni magáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!