Az egyik osztálytársa "rászállt" a lányomra az iskolában Ti mit tennétek a helyemben?
Semmit. Ha közbeavatkozol, azzal a lányodnak teszel rosszat. A lányod tanulja meg megvédeni magát. Hasonló cipőben jártam, bár én a középiskolában. Sajnos én is sokáig tűrtem, mire visszavágtam. Egyébként, mikor én mondtam el anyunak, hogy zaklatnak, nem csinált semmit. Azt mondta, oldjam meg, elég nagylány vagyok már. Meg is oldottam. Szerintem annyit mondhatsz a lányodnak, hogy nyugodtan vágjon vissza, de ha beleavatkozol, akkor a lányod csak azt fogja megérteni, hogy te mindent elrendezel helyette. És később neki sokkal rosszabb lesz.
A másik gyerek egyébként szemmel láthatóan el van kapatva, megszokta, hogy mindig minden úgy van, ahogy ő elgondolta. És valószínűleg, mivel ő a hangadó az osztályban (otthon meg a kis zsarnok, aki agyon van babusgatva), az ún. méhkirálynő, senki sem mer neki ellentmondani. A lányod pedig a gyenge láncszem, akit lehet b*szogatni, hiszen úgyis gyáva, hagyja magát.
Meg kell tanulnia kiállni önmagáért.
Bátorítsd,biztasd,hogy ne hagyja magát.
Akkor közösítsék ki a kislányt.
Lehet,hogy hülye ötlet,de én ezt csinálnám.
#6 hülye ötlet. Ezzel csak olyanok lennének, mint a kislány. Azt tanítani, hogy a kiközösítés megoldás, sosem jó.
Esetleg más szülőkkel beszélni, hogy játszanak a gyerekeddel és ha elhívja őket a másik gyerek, akkor ők mondják, hogy most nem mennek. Sulin kívül összejárni egy-két osztálytárssal és akkor összetartóbbak lesznek.
Én ezt tenném.
Bemenni az iskolába,szülőkkel készülődni stb. inkább ne.
A kislány egy erőszakos kis csitri,majd jól kiközítik és akkor megtanulja a leckét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!