Ezek szerint iskola válogatja, hogy hazaküldik-e a lázas gyereket?
Mondja ma a lányom, hogy ugye mérik a testhőt reggelente. Ma az egyik gyereknél csipogott a készülék, gondolom hőemelkedés vagy láz.
Egyszerűen nem tudom hogy lehetnek ekkora különbségek iskolák között.
Előző suli ahova járt, igencsak komolyan veszi, ott kötelező a gyerekeknek a maszk. Itt ahol az 5.-et megkezdte, semmi szigorítás. Ráadásul akad is Covid fertőzött ebben a faluban. Komolyan, direktbe arra hajtanak, hogy esetleg karanténban legyen a suli? Egyszerűen már nem tudom tényleg mire gondoljak.
Akárhányszor mérhetjük a lázat.
A digitális lázmérők nem mindegyike mér halál pontosan. A hagyományos lázmérő alatt azt értem amikor a hónaljba berakom a lázmérőt 3 perc múlva megmutat egy értéket.
A lázas gyerekek elkülönötését nem lehet magoldani. Ha van 10 lázas gyerek egy 800 gyereket oktató iskolában akkor az orvosi szobán kívül nem nagyon van más üres terem ahová be lehet rakni a gyerekeket felügyelettel. A 10 gyereket 10 különböző szobába egy-egy tanárral nem életszerű elrakni.
Természetesen ha a gyerek lázas akkor azonnal megy a telefon a szülőnek. De nem minden szülő tud azonnal jönni a gyerekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!