Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ezek szerint iskola válogatja,...

Ezek szerint iskola válogatja, hogy hazaküldik-e a lázas gyereket?

Figyelt kérdés

Mondja ma a lányom, hogy ugye mérik a testhőt reggelente. Ma az egyik gyereknél csipogott a készülék, gondolom hőemelkedés vagy láz.

Egyszerűen nem tudom hogy lehetnek ekkora különbségek iskolák között.

Előző suli ahova járt, igencsak komolyan veszi, ott kötelező a gyerekeknek a maszk. Itt ahol az 5.-et megkezdte, semmi szigorítás. Ráadásul akad is Covid fertőzött ebben a faluban. Komolyan, direktbe arra hajtanak, hogy esetleg karanténban legyen a suli? Egyszerűen már nem tudom tényleg mire gondoljak.

2020. szept. 17. 21:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Ameddig a tüneteket mutató embereket mégcsak tesztre sem küldik az orvosok, addig ne igen lepődj meg semmin... Nálunknugyan ez a helyzet hidd el.
2020. szept. 17. 21:21
 2/21 A kérdező kommentje:

Szomorú.

Én nem azt mondom, hogy tényleg essünk át a ló túloldalára, meg azt se mondom, hogy rettegve éljük mindennapjainkat, de azért mostmár én se vagyok olyan marha nyugodt.

2020. szept. 17. 21:26
 3/21 anonim ***** válasza:
98%

Ameddig nem azok vannak tesztelve akiket kellene, addig semmi értelme. Itthon vagyok 1 hete, antibiotikum ellenére sem javul a köhögésem. A szaglás izlelés sem 100% minden tünetem megvolt, aztmondták felesleges a teszt...

Akkor mégis most komolyan minden rossz szándék nélkül ha egy ember tünet mentes akkor ő minden esetben megveszi magának a tesztet? Mert akkor valami tényleg javulhat az országban ha hirtelen mindnekinek ennyi pénze van tesztelgetni.

2020. szept. 17. 21:32
 4/21 anonim ***** válasza:
98%
Mindegyik digitális csipog. Azzal jelzi a gép, hogy megmérte a hőt.
2020. szept. 17. 21:35
 5/21 A kérdező kommentje:

Jajj, gyógyulást neked.

Különben én sem vagyok a helyzet magaslatán, két hete volt egy nőgyógyászati műtétem, azóta hol belázasodok, hol csak hőemelkedésem van.Hogy aztán ez összefügg-e a műtétre, vagy más bajom van, nem tudom.Sajnos itt a vàrosban a kórház olyan lett mint egy börtön, de nem vicc. Rengeteg panasz van rá, hogy telefonon március óta nem lehet őket elérni. Párom csak az orrát fújja, a gyereknek szerencsére semmi baja. De ha így haladunk, én nem sok jót jósolok.

2020. szept. 17. 21:38
 6/21 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom, nekem csak annyit mondott a kislányom, hogy "Anya, ma az egyik gyereknél csipogott", többieknél nem szokott. Én csak azt tudom mondani amit ő mondott.
2020. szept. 17. 21:40
 7/21 anonim ***** válasza:
97%
Ajj akkor kitartás neked gyógyulj meg hamar. De lehet azért meg kellene nézetned magad. A műtéttel is akár összefüggésben lehet a láz. Jobb a békesség. Kitartás nektek. Reménykedjünk,hogy nem tart évekig ami most megy..
2020. szept. 17. 21:41
 8/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Hát reméljük, hogy lecseng minél hamarabb, mert ez idegölő szerintem mindenkinek. Maga ez a bizonytalanság.

2020. szept. 17. 21:43
 9/21 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem legalább telefonon kérj véleményt a láz miatt. Pl attól, aki műtött.

Nehogy az legyen, hogy gyulladás van, vagy benned felejtettelek valamit...

Ez komoly is lehet!!

2020. szept. 17. 21:48
 10/21 A kérdező kommentje:
Igen, eddig adtam "időt" magamnak, reggel felhívom az orvost. Egyértelműen magánorvos jön szóba, mert most kaotikus ebben a kórházban a helyzet.
2020. szept. 17. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!