Másnak is sokkal nehezebb volt az online tanulás?
Figyelt kérdés
Nekem sokkal nehezebb volt és lusta lettem tőle. Rosszabbak is lettek a jegyeim és amiatt persze kaptam a szíjjal. Remélem hogy többet nem lesz már ilyen online oktatás.2020. aug. 31. 17:57
11/12 WidowmakerButt válasza:
Nyilván ostobaság hogy a tanárok nem tudnak egymáshoz igazodni, de ugyanakkor nekik se volt sok idejük felkészülni erre az egészre (kb. egy hétvégéjük volt ha jól emlékszem) + rengeteg diáknak/tanárnak még csak meg sincs a megfelelő felszerelés ehhez az online tanuláshoz, főleg ahol több gyerek is van és csak 1 gép, na ott sok gond lehetett.
12/12 anonim válasza:
Mesztelen állok előtted, hideg van mindenem merev,
Én még most is kívánlak, vagy ilyesmi...
Akarom érezni a csókjaidat meg annak az ízét, igen!
Óh bébi!
Igen, tegnap másról álmodtam!
Zsaaaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!