Szerintem lehet,hogy okleveleket akarnak rá nyomtatni, vagy mondjuk egyik tanárunk nálunk úgy csinálta, hogy 3-4 féle színű dolgozatokat osztott szét; és akkor így szín alapján is tudta ellenőrizni, hogy két embernél, aki egymás mellett ül, nincs ugyanolyan színű lap, mert nem cserélgették ki.
2020. aug. 26. 16:43
2/11 anonim válasza:
Technika/rajz órán használják nálunk. Kollázsolni, formákat vagdosni belőle, stb
2020. aug. 26. 18:28
3/11 anonim válasza:
Nálunk is technikán, rajzon használták. vagy teremdekornak karácsonykor, húsvétkor.
2020. aug. 26. 19:33
4/11 anonim válasza:
Erre nyomtatják a dolgozatokat, a fali újságra a hirdetményeket stb.
2020. aug. 26. 21:05
5/11 anonim válasza:
Mi ugyan nem kérünk ilyet, de szerintem a klasszikus, technika csomagban lévő színes papír helyett kérik.
2020. aug. 26. 22:28
6/11 anonim válasza:
ha nem használják, nézd meg a rajztanárnő kedvenceinek fenntartott szakkört, nálunk a rajztanár miden évben a többi szülővel vásásroltatott volna többtízezres listát, amiből aztán mi, átlaggyerekek, perce egy ecsetet se láttunk viszont, de a szakkörösök valahogy mindig drága, márkás cuccokkal dolgoztak órán is....
2020. aug. 27. 12:21
7/11 A kérdező kommentje:
Órán nem használták ezeket csak azért furcslottam, hogy megint minek kérik :D mondjuk már semmi sem meglepő az idei havi tisztasági csomag is a WC papír szalvéta, folyékony szappanon kívül bővült a papír kéztörlővel, havi 1 nagy nyomós kézfertőtlenítővel, és a gyereknél is kell lennie kicsi tubusosnak.
2020. aug. 28. 10:01
8/11 anonim válasza:
A kiadott protokoll szerint nem használhatnak a sulikban textil törölközőt. Gondolom ezért kérnek be papírt az osztályba is, hogy ne csak a mosdókban legyen, mert azt úgyis eljátsszák.
A fertőtlenítővel nem értek egyet. Nálunk néhány szülő önként jelezte, hogy visz, de ennek biztosítása pláne a fenntartó dolga. A gyerekeknél meg a kicsi tubusos előírása kész vicc... az lesz belőle, hogy elszórakozzák, valamelyik szemébe kerül, és kész a baj.
2020. aug. 28. 10:56
9/11 anonim válasza:
Milyen kiszerelésű ez a színes nyomtatópapír és hol lehet ilyet venni?
Nálunk egy csomag sima fénymásolópapírt kérnek mindenkitől. Én ezt se értem minek ennyi? Mert az osztályban nem használják, kinyomtatott anyagot meg kb 10 lapon kaptunk, annál tuti nem többet. Egy csomag fénymásoló papír meg vagy 1000 db/fő. Kell még írólap 2 csomag, színes papír 1 csomag, rajzlap 30 db, karton 5 db, boríték és genotherm ezeken kívül - kicsit sokk.
Kézmosó szappant csak egyet kértek, a törölköző miatt nem szóltak még. Egyik évben kértek kéztörlő papírt, de azt se használták.
2020. aug. 29. 07:15
10/11 anonim válasza:
a fénymásoló papír, a sima, dolgozatlapoknak kell, meg arra intéznek minden bürokráciát is, mert ugye modern korunk modern államában minden százhúsz példányban nyomtatva szükséges
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!