Leendő elsősöd miatt izgulsz valamiért? hogy hogyan fog helyt állni valamiben, vagy lesz-e barátja, stb?
Nekem tavaly tiszta stressz volt amikor elsőbe ment, pedig amúgy én is tanító vagyok.
Nagyon féltettem kb mindentől. Azért az iskolában már nincs az a gondoskodás, hirtelen nagyot nő. Nem jut annyi figyelem egy gyerekre.
Félek kicsit hogy mi van ha a szemüvegével kapcsolatban nem lesznek olyan "elfogadóak" a többiek, mint oviban.
Én szívből gyűlöltem az iskolát, tanulást, úgyhogy minden bajom van amiért nekem kell majd segíteni neki!
Bízom benne, hogy ott is olyan talpraesett lesz, mint itthon - mert akkor semmi baj nem lesz
Hát én nagyon félek, féltem ő. 6 éves, de alacsonyabb az átlagnál hozzá még vékony is de izmos kisfiú. Lesz az osztályában majdnem 9 éves is.. remélem nem bántják azért mert ő kicsi :(
Az oviban olyan volt aki inkább arébb ment, ott hagytacaki piszkálták őt. Ha elvették valamilyét akkor hagyta, vagy ha saját dolga volt akkor a dadusnak szólt.
Minden ruhájába belevan ragasztva a neve, ceruzákra is ráírtam.
Majd kiderül mi lesz
Én szerencsére nem aggódom. Talpraesett fiam van, sok barátja megy abba a suliba oviból is, úgyhogy biztos megállja a helyét.
Én csak az online oktatástól fosok, de attól nagyon. Nem tudom, hogy fogom megtanítani írni meg olvasni...
Nem.
Mind a harom gyerekem talpraesett hatarozott onnallo gyerek volt mar akkor.
Szoval nem aggodtam, h valami rosszul sul el.
A gondok inkabb kesobb voltak mikor felsobe leptek mert h ok mar nagy gyerekek ! Cococo 😂
3as miert nem maradt meg egy evet oviban ?
Megerosodik okosodik talpraesetebb lesz.
Jobb mintha ujra jarja majd az elsot.
Nem maradhatott az oviban, szociálisan, értelmileg, érzelmileg érett. Már unatkozott a nagy csoportban.
De testileg nem fejlett..
Amúgy minden rendben lesz azoknál, akik jó tanítót kapnak. 1000 fontosabb a személye, mint maga az iskola. Tesóméknál is éppen tavaly kezdte a gyerek az iskolát. Na náluk lett baj a folyamatosan kiabáló, befásult, vén tanító miatt. Le se sz.rta, hogy a gyerekeknek milyen így menni. A gyerek azóta is mondja, hogy inkabb legyen online, mert akkor nem kiabál xy. És ez a város legjobbnak nevezett iskolája minden szempontból.
Az a baj, hogy ilyen kicsi gyerekek teljesen ki vannak szolgáltatva felnőtt embereknek. (Ami persze nem baj, ha normális az illető.) És ez már olyan szempomtból nem olyan mint az ovi, hogy folyamatosan ki lesznek rakva a teljesítménynek és az értékelésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!