Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hogyan oldjátok meg a Covid...

Hogyan oldjátok meg a Covid alatt?

Figyelt kérdés
Azokhoz szól a kérdésem, akiknek van kisiskolás gyereke. Ősztől megint zárva lesznek az iskolák, valószínűleg az egész évben. Hova teszitek a gyereket, ha dolgozni jártok?

2020. aug. 7. 23:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

"covid gyárosok"

Látom, tényleg széles körből veszed az infót. Celofánt is hordasz a fejeden az 5G ellen?

2020. aug. 11. 16:12
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, a kérdező összeesküvés elméleteket olvas valószínű.

Teljesen kizárt, hogy egész évre bezárjon az iskola, az többszörös károkat okozna még egy elszabadult covid vírusnál is.

Max időszakos lezárások lesznek, ott ahol van fertőzött, pl két hét iskola, két hét zárás, stb.

HOsszabb távú zárást már sem a szülők, sem az állam nem engedhet meg magának.

2020. aug. 12. 21:24
 23/30 anonim ***** válasza:
54%
Viszont ugy tunik,maszkban kell ulniuk,mai hirado szerint. En nem szeretnem ha a 6 evesem abban ulne egesz nap,ki se birja,meg a bolti vasarlas idejere sem. Meg lesz homeres belepeskor. De legalabb a sok felesleges unnepseg,tomorules elmarad.
2020. aug. 13. 07:20
 24/30 anonim ***** válasza:
33%
Maszkban??? Na ne màr! Hol hallottad? Kerestem, de sehol nem talàltam erről semmit.
2020. aug. 13. 08:56
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok a kamu hír és van aki mindent elhisz, illetve sok az álhír oldal is a nagyobb kattintás reményében.
2020. aug. 13. 13:11
 26/30 anonim ***** válasza:
54%
Reggrl ment a hiradoban,de meg keszul a protokoll,minden suli megkapja. A maszk nem biztos,de a szakertok ezt tippeltek.
2020. aug. 13. 13:34
 27/30 A kérdező kommentje:

21. Amire gondolsz az nem celofán, hanem alufólia. Az 5G egészségesnek gondolni, már ne is haragudj meg, de a butaság netovábbja. Nem kell összeesküvésezni, mert maga az összeesküvés elméletek is pontosan a lejáratást szolgálják, főleg hogy a legbanálisabb marhaságokat hangoztatnak valakik. Abban igazad van, hogy sokkal de sokkal egyszerűbb hinni a mesékben, meg az állam majd megoldja. Én levezettem logikusan az előző hozzászólásomban egy lehetséges forgatókönyvet, és elhiheted nem az újjamból szoptam ki, meg nem a gyíkemberek súgták.

Mint mondtam, jövő májusban én itt leszek, ha tévedtem, megkövetlek. Sajnos az esélyek bőven nekem kedveznek, várj csak 2 hónapot. Az emberek és a gazdaság terhelhetősége nem lesz tétel.Sajnálom hogy nem tudsz a sorok között olvasni, ehhez pedig bőven elég lenne ha csak a hazai és a nemzetközi mainstream híradásokat néznél/olvasnál/hallgatnál.

2020. aug. 14. 23:13
 28/30 anonim ***** válasza:

Egyedül nevelem a lányom, ha törik ha szakad dolgoznom KELL. Már a fel világtól szívességet kertem de így sem boldogoltunk nagyon, ha megint ez lesz feladom és marad Itthon egyedül. Félek,hogy rám száll a gyámügy de vagy ezért száll rám,vagy ha nem doglozok akkor azért mert nem lesz miből biztositani neki a körülményeket.

Nagyszülők messze élnek , másik oldalrol egy nagyi van aki még szintén dolgozik ráadásul éppen Eü-ben. Fogalmam sincs mi lesz. Ettől jobban félek ha egyedül lesz itthon mint a vírustól de nincs más lehetőség.

2020. aug. 31. 14:20
 29/30 anonim ***** válasza:
Ügyelet eddig is kötelező volt az iskolákban. Tévedek?
2020. aug. 31. 14:29
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk nem volt ügyelet márciustól júniusig ,júniusban volt 2 hétre de ugylatszik csak mi nem tudtuk megoldani mert lekicsinylően azt mondták maga a 3.dik aki kéri (Majndmem 300 gyerekből)
2020. aug. 31. 14:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!