Hogyan oldjátok meg a Covid alatt?
Jaj tényleg basszus szeptembertől jön vissza ez a hazugság 😠
Anyosnál vagy szülőknél.
Én is úgy hallottam, hogy nem lesznek zárva ameddig a helyzet nem rosszabbodik jelentősen. (Mondjuk nem vagyok politikus.)
Én inkább arra gondoltam, hogy azok hogy oldják meg akik most mennek általános iskolába. Akiket meg kell tanítani olvasni és írni. Na az a digitális oktatásban hogy fog működni?
Középiskolában még ehh.. megoldható ez és egyetemeken is, de általános alsóban a nagyobb szívás.
Nem állíthatják le a gazdaságot ilyen hosszú időre, az kb államcsőd, meg lázadás lenne.
Hát nekem nem iskolás, hanem egy 3,5 éves fejlesztésre szoruló gyerekem van, most kezdené a fejlesztő ovit.
Úgy készülünk,hogy vettünk itthonra fejlesztő dolgokat,csepphintát,illetve keresek délutáni részmunkaidős állást(az enyém márciusban megszűnt,a vállalkozásba ami tervbe volt, nem merünk belekezdeni,a férjem dolgozik, végig dolgozott szerencsére)
Mi felkészülünk, de bizakodunk is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!