Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Előfordult elsős gyerekeddel...

Előfordult elsős gyerekeddel hogy bekakilt az iskolában?

Figyelt kérdés
Mi vár egy gyerekre ha ez történik vele? Nem gyakran, de az én gyerkőcömmel még megesik az ilyesmi és szorongó típus tehát szólni se mer ilyenkor diszkréten a tanítónak, inkább elkezd pityeregni...általában ha ez történik - csak az eleje megy neki be, ha merne szólni a tanárnak, akkor menthető lenne a helyzet hogy ne az egész menjen be, hanem csak az eleje ami még a jobbik eset. Próbálnám szoktatni hogy indulás előtt menjünk wcre.de annyira mafla hogy képes a végletekig letagadni ha kell neki. Csak olyankor indul el a wcre mikor már szo szerint össze kell szorítani a popóját.
2020. aug. 4. 22:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen gyerek voltam, nem mertem más helyen wc-zni, még pisilni sem. Mondjuk most se, nagyon kell ahhoz pisilnem, hogy máshol elmenjek, hiába az inger, nem is jön.

Én nem is ittam egész nap nehogy pisilnem kelljen. Elsőben és másodikban azonban mégis előfordult, hogy bepisiltem (egy-egy alkalommal). Nem mertem szólni, de még akkor sem, hogy bepisiltem, úgy ültem végig a nap többi részét. Még ez is elviselhetőbb volt számomra, mint az hogy szóljak. Ennyire nagyon gátlásos voltam ezen a téren.

A kaki nyilván még ennél is kellemetlenebb, meg megérzik, úgyhogy legalabb azt el kellene érni, hogy rendezze el magát, ha bekakilt, nen is kell akkor a tanárnak szólni.

És ilyen szavakat, hogy "bátortalan, mafla", meg végképp ne használj, különösen előtte, mert akkor bele is törődik, hogy ez az ő sorsa. Anyám rám is állandóan ilyeneket mondott, mondjuk ismerősnél, ha voltunk és rájött, hogy pisilnem kellene és, mondta menjek el nyugodtan, anyám már rá is vágta -anékül, hogy megvárta volna mit lépek, vagy bátorított volna-, hogy ő úgyse fog, nagyon félénk, inkább tartogatja. Ezekután végképp nem menten, mert szinte már azt hittem, az a normális, hogy én félénk vagyok és nem megyek.

2020. aug. 7. 07:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem mondok ilyen szavakat rá előtte, hanem bátorítom hogy szóljon ha ilyen történik. De ezentúl még jobban fogok erre figyelni, és az jó ötlet hogy megtanítsam hogy rendezze el magát ha gond van....köszi a tippet.
2020. aug. 7. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!