Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a legemlékezetesebb baleset...

Mi a legemlékezetesebb baleset ami a gyerekeddel történt?

Figyelt kérdés
Ez lehet attól emlékezetes mert annyira durva, annyira vicces stb..volt.
2020. máj. 7. 13:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

Kifordult a férjem kezéből

Foga letört

Istenesen vérzett

Csak 9,5 hónapos volt

2020. máj. 7. 13:56
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

2 ijesztő volt eddig, 15 hónapos kislányom an:

1. Mikor rájött hogyan másszon fel az ágyra, felállt, és hatalmas lendülettel lefutott róla, a végén pedig bukfencezett a levegőben, hátára esett, én szívrohamot kaptam, ő csak felállt és újra akarta csinálni.

2. Nekifutásból lefejelte a sziklakert egyik hatalmas és éles kövét, pont a homloka közepén lett egy 5 centis seb, azóta azt a követ ha meglátja, mérgesen csapkodja a homokozólapáttal.

2020. máj. 7. 14:00
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
A fiam a bölcsiben fejre állt a kismotorral 2,5 évesen, hívtak, hogy van egy kis baj. Az egyik foga visszacsúszott az ínyébe, a màsik mozgott, horzsolàs mindenhol, felszakadt száj.
2020. máj. 7. 14:11
 4/17 anonim ***** válasza:
77%
5 és fél hónaposan kifordult a kezemből, csempére esett. Szörnyen megijedtem, de hálistennek semmi baja sem lett, csak a térdén lett egy icipici lila folt. Persze azonnal rohantam vele a kórházba :/
2020. máj. 7. 14:35
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Ez még velem történt meg, de anyu számára nagyon emlékezetes volt. Épp anyu születésnapja volt, én iskolába mentem, de minden fagyos volt én meg ahogy mentem le lépcsőn, a dombon lefelé megcsúsztam és elestem. Nem sok mindenre emlékszem, ugyanis lett egy enyhébb agyrázkodásom és egy hétig nyomtam az ágyat. Az arcom tiszta karc volt, a számon lett egy két centis seb, amit szerencsére nem kellett varrni (azóta behegesedet) és több hegek is lett a testem különböző pontján emiatt, olyan 10-12 lépcsőfokot estem. Anyu szerint ez volt élete legemlékezetesebb születésnapja... 😔😔
2020. máj. 7. 14:55
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
15 hónaposan átharapta a nyelvét. Nem volt vicces.
2020. máj. 7. 15:00
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
5 évesen elájult és telibe lefejelte a wc-t. Kórházba is került, borzasztó volt...
2020. máj. 7. 15:11
 8/17 anonim ***** válasza:
84%

Legurult a lépcsőn. Csak az arcát horzsolta le és kificamodott csuklója.

Kiesett a kerékhintabol, az arcával végigcsúszott a földön.

Leesett a lepcsőn és zokogott, hogy eltört a kocsija.

Nekiesett a kandallo üvegének 6 évesen.

Durva balesetek, amiket kalandnak élt meg, én meg majdnem szívrohamot kaptam.

2020. máj. 7. 15:20
 9/17 anonim ***** válasza:
90%

Fiam 3 évesen fejre állt a motorral, letört egy egyik foga.

Lányom 14 hónaposan arcra esett a csempén, letört a foga.

2020. máj. 7. 15:26
 10/17 anonim válasza:
78%

2 gyerekem van, ikrek, szóval duplán kell figyelnem mindig, de még így is előfordulnak balesetek.

Az egyik legemlékezetesebb az volt, mikor a szüleimnél voltunk. Jó idő volt, egyedül voltam kint az ikrekkel az udvaron. A lányom még nem indult meg, viszont a fiam már erősen próbálkozott. Szóval a lányom kint ült a kompban, a fiamnak meg fogtam hátulról a kezét hogy el ne essen, és sétáltunk. A lányom levette a sapkát a fejéről, én meg hátrafordulva vele 'vitatkoztam' hogy vegye vissza. Mindezt úgy hogy a fiam meg a két kezemet fogva ment mint a gép. Aztán egy idő után kicsit durvábban odaszóltam a lányomnak hogy vegye vissza azt a sapkát. Neki elkerekedett a szeme(először azt hittem hogy a hangosabb hangnem miatt)és kimondta a testvére nevét(fun fact: ez volt az első 'összetettebb' szava)Ezzel egy időben egy nagy koppanást hallottam és kiderült hogy ahogy hátrafelé magyaráztam a lányomnak, nem figyeltem merre megy a fiam a kezemet fogva, szóval ő magától "beleszaladt" egy ilyen kisméretű gereblyébe, és a nyele meg nekicsapódott a homlokának. Nem lett semmilyen komolyabb baja szerencsére, de a mai napig hiszem hogy a lányom így akart figyelmeztetni hogy baj van:D

A másik eset szintén a fiammal történt. Nekünk a folyosón vannak ilyen magasra beépített szekrények, ahol az épp nem aktuális ruhákat tároljuk. Szóval épp innen szedtem le a téli ruhákat, és hogy elérjem, fel kellett állnom egy ilyen 3 lépcsős kis fellépőre. Hirtelen megszédültem és leestem. Nem estem nagyot, lényegében csak seggre huppantam. Éreztem hogy valami puhára esek, de azt hittem csak ruhák, mert amiket kiszedtem a szekrényből azokat csak ledobáltam a földre hogy majd felszedem. Ahaa, persze..Egy fél percig biztos ültem ott, és mikor oldalra nézek, akkor látom hogy a fiam néz rám hátrafelé nagy elkerekedett szemekkel. Az ő kis pelusos popsijára estem rá, és mivel puha volt, azt hittem csak ruhákon ülök. Mai napig nem tudom hogy tarolhattam el pont így esés közben, meg azt sem tudom hogy nem vettem észre hogy a fenekén ülök:D A vicc a dologban hogy neki az úgy jött le(és így mesélte el a bölcsiben)hogy ő csak ki akart menni a macskához, de mivel én ezt nem szeretem(nem zavar ha játszanak vele, csak abban az időben 24/24-ben gyömöszölték)ezért ráugrottam hogy ezt megakadályozzam. Égett is a pofám rendesen mikor ezt visszahallottam a bölcsis nevelőnénitől:D

2020. máj. 7. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!