Ikrek egy osztály vagy külön osztály?
Figyelt kérdés
Egypetéjű ikerlányaim vannak. Az egyik nagyon önálló, talpraesett,(egyedül volt ottalvós táborban 7 napig, nagyon jól elvolt) a másik teljesen elengedi magát (másik tábor, nehezen boldogult) és a testvérére rátelepszik. Egyedül nem nagyon boldogul. Így viszont barátaik nincsenek. Egy osztályban félek h megint összetaladnak, külön osztályban félek h megviseli azt aki nem nagyon van el egyedül.2020. júl. 24. 10:30
1/34 anonim válasza:
Szerintem sok nem iker gyerek is nehezen van el egyedül de nekik is iskolába kell menniük és minden gyerek alkalmazkodik egy idő után és szerez majd barátokat akikkel ellehet. Én külön osztályba iratnám őket, szerintem így több esélyük lesz beilleszkedni mintha a gyámoltalanabb mindig a bátor testvérén lóg, így az egyik nem tud majd barátkozni a másik meg nem lesz rákényszerítve, hogy merjen.
2/34 anonim válasza:
Külön osztály. Úgy ki tud alakulni az önállóság a másik lányodnál is,és a nem is fogja zavarni a testvérét.
3/34 anonim válasza:
Nekem nincsenek ikreim, de a fiam elsőben egy ikerpár fiú tagjával szeretett volna barátkozni, de még elhívni sem tudtam magunkhoz játszani, mert csak a testvérével együtt engedték a szülei. A külön osztályt javasolom, végtére is külön egyéniségek.
5/34 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a személyiségük miatt mind a kettejüknek ugyanaz az osztály felel majd meg, illetve gondolom, hogy még véletlenül sem szeretnéd, ha az iskolai évek alatt a tanárok esetleg összehasonlítgatnák őket és emiatt versenyhelyzet alakulna ki közöttük. Ezeket a témákat meg lehet és meg is kell majd velük vitatni, és az iskola valamint közös osztály lehetőségébe nekik is kell majd, hogy legyen beleszólásuk, amiben nektek teljesen támogatni kell őket, hiszen az a cél, hogy bár ikrekként, egyszere látták meg a napvilágot és nagyon sok közös van bennük, de tudják, hogy ők egyediek és a képességeik is azok.
6/34 A kérdező kommentje:
3-as na pont ez az. Ha egyikük próbált barátkozni, rögtön elhúzta a másik és így fordítva. Csak nem tudom mennyire teszek rosszat a külön osztállyal.
2020. júl. 24. 12:27
7/34 A kérdező kommentje:
Én támogatom az egy osztályt, külön osztályt is. Egyik osztályban én leszek a tanító.
2020. júl. 24. 12:29
8/34 anonim válasza:
Hát ne, így ne, hogy te tanítanád az egyiket. Ekkora baromságot....
9/34 anonim válasza:
ja,jó hogy mondod,hogy az egyikbe tanítani fogsz...
10/34 anonim válasza:
Huhh, ha én lennék a tanító akkor tuti egy osztályba iratnám őket, abba amelyikben nem én tanítok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!