Járhat a 7 évesem majd egyedül iskolába?
Egyelőre még nem nagyon tudom elképzelni, hogy ez hogy lesz.
Szeptemberben kezdi a lányom a sulit. A férjem 06:30kor megy el itthonról, én nekem meg 07:00kor kell mennem kb munkába. Eddig ugye jó volt, oviba tudtam vinni már 06:45-kor. De iskola 8-tól van.
Ti hogy oldjátok ezt meg? El se tudom képzelni. Amúgy az iskolától 70 méterre lakunk, gyakorlatilag csak kimegy a kapun és bemegy az iskolába. Elég önálló kislány, de kicsit féltem, hogy egyedül induljon, készülődjön itthon. Minden tapasztalat érdekel.
Pl azért írtam, hogy nem kell neki buszozni, tesóm 7 évese 20 km-t buszozik minden nap oda-vissza suliba, a 11 éves unokatesójával mennek 2.
Ez régen is így volt mikor én gyerek voltam, ennyiket buszoztunk mi is.
Ezért írtam, nem ugyanaz kisétálni a buszhoz, buszozni, meg még a városban is sétálni a sulihoz, mint hogy kimegy a kapunkon és bemegy az iskolába a másiknő kapun..Szerintem legalábbis nem ugyanaz.
Nekem is inkább azzal van a gondom, hogy egyedül legyen itthon és figyeli e majd az időt stb. De ha van ilyen ügyelet, akkor nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!